Jag har varit på turné och kommit lite på sné!

Helgen började med att jag åkte raka vägen från jobbet till central stationen för att hoppa på bussen till Oslo. De rullade på bra, förutom att bussen va tvungen att stanna i en läskig tull, där dom gick igenom minsta lilla detalj som man hade med sig. Den söta krankhunden reagera på mitt insulin i min väska och fick lite små damp på mig, men de gick bra för mig som tur var :)

Kom till oslo straxt efter nio tiden, så vart de bara raka vägen hem till "bellen"  (bella+ellen=bellen) för tjejmys kväll. så det va en riktigt bra kväll. dagen efter tog vi en lååång sovmorgon, tog dagen lite som den kom. på eftermiddagen då bella hade slutat jobba tog vi oss ut en sväng för att jag skulle få se lite av oslo. riktigt myyyysigt med, rundturen avlutades med en latte på ett skönt hak.

sen var det hem och börja och att tagga för kvällen. bella hade egentligen bjudit med oss till en kompis till henne. men jag o ellen kände att vi inte orkade stressa iväg på nån fest så vi stannade hemma och drack lite vin med robert ist. (jo, de va ju så att dagen innan jag kom så hade ellen o dom vart ute och de vart tydligen lite vildt, så ellen hde stukat foten, så hon kunde inte göra så mycke) så vi hade inte så stor ork på att gå ut o dansa då om man säger som så :P
så vi 3 drog till ett annat skönt ölhak. ellens kille som då hade slutat kom o mötte upp oss då.
det blev en mycket mycket trevlig kväll!

saknar ellen redan..

MEN nu så sitter man på tåget på väg mot gävle (gefle) igen för att jobba me gävlrfolket. ska bli kul igen helt klart. för vi e ju alla KLAPPKASSA!! (världens bästa ord, klappkass!)

Ska bli kul och se vad denna vecka kommer att erbjuda, med tanke på att jag inte ens har varit hemma sedan i fredags morse så börjar man att bli lite små trött och slut som artist, men min lilla turné ullar vidare, the show must go on! hahah

Massor med kramar från Oslo/Gävle/Göteborgs Hanna.


 


Jag är inte ens CP!!!

Har ju alltid varit kär i björn rosenström som säkert många av er vet, han har underbara texter och är ju så snygg. och bara namnet björn är ju såå fint!

en man till som jag har gillat i många år är ju åxå Thomas Järvheden.
han är en fantastisk komiker, och han gör så många roliga låtar.

har ju en favorit då han snackar om när han säger på bobster att ungerna ska snorta lussebullar, men tyvärr så lyckas jag inte hitta de klippet på youtube. men jag kan dela med mig av det jag hitta ur en väldigt bra show som han gjorde för ett par år sen.


XOXO / Gossip Girl


Va ute o gick en kvälls promenad förut, behövde få komma ut och känna luften och känslan här i götet nu när jag har vart iväg i en veckan, en liten date me göteborgs gator liksom.
bara ut och gå dit fötterna bär en. genom haga, linné, och vips så va jag inne på hemmakväll och köpt den senaste sesongen med gossip girl!
som jag har längtat efter att få köpa den, och nu är den äntligen min hihihiih!

hämtade åxå ut mitt paket som jag fick av moster med familj i födelsedags present. Blev helt över lycklig över dom fina sakerna jag fick, värmeljus-stakar (kallar man dom de för de?) fleze pläd och en partygroda med rosa boa, allt va i temat rosa, även tuggummina jag fick va i rosa =)

så är nöjd me alla mina nya fina saker, så sitter nu och tittar på GG, myser med att tända ljusen och under pläden. och för att jag skulle få kvällen fulländad så köpte jag glass till som jag har vart sugen på hur länge som helst.

nu ska jag fortsätta att titta på GG. Vill tacka moster med familj än en gång för de fina presenterna!

                                                     XOXO / göteborgs hanna.


                                             


Home is whenever I'm with you

sitter på tåget nu..

GEFLAR vilken vecka de har vart kan man säga, går dagen va ju skit kul, o geflefolket e ju de skönsat, funderar nnu på om dom slår göteborgarna.. har ju alltid sagt att göteborgare e så sköna som gillar att dricka bärs o tjööta. men geflefolket har ju helt klart den härligast dialekten så man myser bara av att höra dom tala och alla är ju bara för goa på sitt eget sätt :)

nu bär de av hem till götet.. lyssnar på låten Home om och om igen, känner att de e lite den känslan jag har nu förtiden. svårt att veta vart hemma är någon stans (gotland är ju alltid en klippa att luta sig mot ((RAUK hahah))
men känner ändå att jag kan inte sätta fingret längre på vart mitt hemma ligger längre, från att ståt still på ön i 20år av sitt liv så helt plötsligt så far jag rund om och kan inte hitta hem längre. då är jag glad att jag har mina fina vänner och familj som man kan komme hem till. för hemma för mig är när jag är med er!

Massor med kramar från göteborgs Hanna.


GÄVLE


Åh vilken bra start på veckan. Vakna upp i gävle, inte varje dag man gör de dirket :)
Vi bor väldigt centralt, så de tar ju bara nån minut att ta sig till jobbet, vilket vi gillar!
vi har även en super fräch frukost buffé, med de mesta man kan tänkasig, aå imorgon bitti ska jag gå ner i tid och sitta och mysa av en god fukost i lugn och ro:)

Gävlekontoret hade as sköna människor, så resten av veckan kommer att bli jätte kul!
ser redan fram mot morggondagen och nya utmaningar!

Massor med kramar från Gävle Hanna.

Vill även hälsa grattis till kusin Emila som fyller år idag!

packa packa paaackaaaa!

Alltid lika svårt när man ska packa tycker jag. Jag tycker att de bara e svårt när man ska packa för en helg, nu ska jag ju va borta en hel vecka! Man måste ju ha med sig kontorskläder, och i och med att man sitter i kontorskläder hela dagarna så måste man ju ha med sig myskläder åxå! Nå lite snyggare till after worken på fredag.. och så måste man ju ha med sig nått ifall man gör nått som man inte har räknat med.. (hmm hur lät de där egentligen hahha)
och de dumma är ju att jag har två olika reseväskor. antigen så får jag försöka att trycka ner allt jag har i min week-end väska eller min jättejätte rese-flytt-väska som rymmer hela ens garderob typ :P vilken de blir är ännu oklart..

ska åxå ta i tu med att diska. mamma har alltid sagt till mig :" det är bra om man städar innen man åker iväg på något, för då är det så trevligt att komma hem till ett rent och frächt hem!"
så jag tänkte att man kanske skulle ta o prova på det:)
plus att när jag kommer hem på lördag eftermiddag så kommer jag att möta upp bella o anna som är här på besök, så då blir de ju raka vägen att umgås så mycke som möjligt me dom :)

Nej hanna, nu får du ta tag i dina saker så att du får det gjort innan du åker!

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Gävle here I come!


Imorgon så bär de av mot Gävle. ska bli mycket sprännande och intressant. det finns många duktiga säljare på de kontoret, så jag ska ta in allt dom säger och bli ännu bättre ;)
Hit tills så har jag fått väldigt bra känsla av gävle, har ju lärt känna en hel del goa gävle-bor under min tid här i götet, dock så bor de flesta av dem i oslo.. men de e fina människor :)

resan dit tar ca 5-6timmar, så lämnar jag götet vid 17.00 o är framme vid 23 nångång..ska bli rätt nice att få komma ifrån en vecka o bo på hotell, me hotellfrukost!

Tänkte att jag skulle dela med mig av en av mina favvo "freeka-loss-till-låt" för man kan bara inte sitta still när man hör den!

Massor med kramar från göteborgs hanna.



The big TWO-ONE!

shit va tiden har gått fort! redan 21 bast. nu e man gammal. först hade jag ångest, men nu sen i efter hand känner jag att de va rätt skönt att få bli ett år äldre, de va liksom dags för de. (haha kom på nu i efterhand hur fel de där blev, självklart va de dags, de hade ju gått 365dagar sen sist..)

Även fast jag inte fick fira dagen med familjen på de gamla heliga sättet som man har gjort i 20år innan, så kände jag att de va en riktigt bra födelsedag ändå. Många fina hälsningar på facebook från vänner som man lärt känna genom tiden. inkrogen på mobilen blev snabbt full. det var väldigt roligt. fick ett och ett annat härligt samtal.
tyckte att de var rätt roligt att se vilka som kommer ihåg en och visar att dom bryr sig, vissa mer än andra...

Men emma kom in till mig när jag hade slutat, vi hämta pizza, åt min fantastiska glasstårta som jag hade köpt, för tårta måste man ju faktist äta på sin födelsedag. Emma sjöng för mig tillsammans med en fin liten dans. fick även paket av henne:)
Vi drack lite skumpa och sen så gick vi ut, hamnade på babar faktist, vi hade kul hela kvällen!

TACKAR ALLA FÖR ALL UPPVAKTNING FRÅN OLIKA HÅLLA I LANDET OCH NORGE!

Igår fick jag äntligen gå o se harry potter. Den var bra, precis som jag hade hoppats på att den skulle va.
gick och såg den me en kompis som jag inte träffat sen i sommras, Frida. så de va jätte kul att träffa henne igen. hon har även planer på att flytta hit, så de håller jag tummarna för:)

ikväll fick de en välförtjänt slappar kväll. men måste gå o handla nu, insåg nyss att jag inte hade nån frukost..

Massor med kramar från göteborgs hanna.

sista minuten!

sista minuten är nu slagen!!! gaaaaaaaaaaaaaaah!
hjälp, börjar helt plöstsligt att bli gammal...

Party Lördag!

Igår var de fredags myyys. Idag är det party lördag!

Dagen började med att mamma ringde och väckte mig från en otäck och flummig dröm, så fatta knappt vart jag var eller vem jag prata med när jag vakna. klockan var tolv. jag somna vid fem tiden igår.. enda sättet att få liv i mig va kaffe, och jag va lycklig över att jag hade köpt kaffe sist jag va o handla :)
Jag satte på mitt kaffe, plockade fram lite fukost. Häller sedan upp mitt kaffe, men upptäcker att de inte fanns nå kaffe i kaffekannan.. hmm.. på nått sätt så lyckas jag knuffa till bryggaren och de far ut kaffe+sump över hela spisen och diskbänken vart dränkt på 1 sekund! GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
Jag fick ett damp utbrott på mig själv och svär och klagar på hur förbaskat osmidig jag är!
samtidigt som jag torkar upp hela mitt kök så hinner jag lugna ner mig lite och sätter på nytt kaffe.
denna gång lyckades jag!
så en något kass start på dagen innan man har hunnit få i sig sitt morgon kaffe ;)

Nu väntar jag in emma bogren som ska komma, men bajs sj suger ju, så hon kommer inte förän om en timme (kan man ju hoppas på om inte sj bestämt sig för att strula lite mer..)
sen blir de party and party and party!

Massor med kramar från göteborgs hanna.

             

Fredagsmyyyys

Nu är det dags för fredags mys!

Måste erkänna ensak, och de är att jag tycker faktist själv att jag många gånger är bra på att ha fredagsmys.
Fredags mys behöver inte betyda att man ska fixa värsta brakmiddagen eller dra sig ut på värsta utgången.
Fredagsmys är något som man känner att man gör som man gillar, och helt plötsligt så han man fredagsmys ;)
Till exempel som förra fredagen så fira jag nyår på min fredag, det var fredagsmys på hög nivå ;) hahahah.
Ikväll så vart de att åka till älskade ica focus och se va dom hade att erbjuda en tös som mig denna fantastiska fredag. Tapas!
Svarta oliver, soltorkade tomater, rökt kalkon, champinjoner, och pepsi max till de. MUMMA.
Och för ovanlighetens skull så köpte jag mig lite lösgodis åxå, mem bara lite, lösgodis e ju så förbaskat dyrt i denna stad! Fast då köper man ifs lagom mycke :)
till detta avnjuter jag med min playlist som jag har gjort idag på spottan :)
MYSPYS!

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Lång helg är bra gött!

Nu var de helg igen, va ledig igår åxå men var för lat för att orka skriva nått då. hela dagen var bara chill. låg på soffan o titta på film efter film. men jag gjorde faktist ett liten paus i film-maratonen som jag hade me att fräscha till lite inne i badrummet. jag har även kommi fram till att jag inte är nån städare, vilket inte var någon nyhet någon stans ;)
men då har jag kommit på ist att jag kan ta en sak i taget. ena dagen tar jag disken, andra dagen tvätten, ena dagen badrummet, andra dagen dammsuga. känns liksom inte lika jobbigt och mycke då :)
idag så skiner solen äntligen i götet igen efter en veckas snö oväder, så ska nog ta mig ut på en liten promenad idag, kanske hälsa på sälarna i slottskogen, va ju ett tag nu sen sist :)

Har blivit beroende av att lyssna på melissa horn.  ända sen jag kom hem från oslo så har jag lyssnat oavkortat på henne. jag som aldrig ens har lyssnat på en enda låt av henne tidigare så har jag helt plötsligt blivit helt uppe i henne. hennes röst är fantastik, hennes texter lika så!

imorgon så ska emma komma hit och hälsa på, vi ska fira mig då. eftersom att jag fyller ju år på tisdag. min första födelsedag som jag verkligen kommer att få fira på egen hand. känns liksom konstigt. sen jag flytta till götet så känns de som att inget är mer eller mindre viktigt på något sätt. jag fick till exempel inte julkänslor förän jag var hemma i huset där hela huset stod i ett jätte julmys!
det lär va lika på tisdag. det kommer bara att bli till ännu en vanlig dag. ingen speciell liksom. jag vet inte ens om jag kommer att komma tycka att de känns jobbigt. men jag tror att jag inte tänker tänka speciellt mycke på de för då kommer det bara att känns jobbigt att jag sitter själv på min födelsedag..
men som sagt så ska jag ju få fira min 21årsdag med min älsta och en bästa vän emma, så de är ju svårt att klaga på de ;)
kanske att man ska lyxa till d lite extra då me god dryck och mat :)

Massor med kramar från göteborgs hanna.



HANNA

This is the hannie day of the year!

Effektiv kväll

Slöt jobbet som vanligt vid 17.00. jag visste att min kylskåp var så gott som tomt, så där med visste jag ju åxå att jag måstee åka o handla. men jag visste även att lägenheten inte glänste där hemma direkt, så vad skulle det bli av denna kväll, införskaffa sig föda eller rya upp i lyan.. Nej det fick bära hem mot lyan o rya. Och jag kom så bra in i de, har ju vart så trött de senaste kvällarna pga förkylning och sömnbrist från helgens bravader. så när jag väl kom igång så var de så skönt att få lite ordning o reda, packa upp mina väskor, diska små fixa me lite allt möjligt typ. men lägenheten känns fortfarande så kal.. vill ha en massa saker som kan göra att man få lite mer mys-stämning över den. typ lite tavlor, ljus och annat som får de hemtrevligt :)
och efter allt de så kom jag på då jag hör min mage kurra högt i takt med melissa horn att jag inte hade ätit än.. så de vart att koka ihop lite pasta.
men jag kände att de fanns faktist lite energi kvar efter de, så jag gav mig ut i snöyret och åkte till min favvo ica focus och mysa rynt där ett tag:) hittade även värmeljus som jag nu har spridit ut över halva lägenheten i alla hörn. de gjorde rätt stor skilland faktist:)
och nu så känner jag mig rätt så nöjd me mig själv faktist. nu blir de att luta sig tillbaka i soffan och kolla på lite SATC.
Massor med kramar från göteborgs hanna.

Långa nätter

Jag kan inte minnas sist som jag kände så som jag gör nu. 2011 har nått gott med sig känner jag på mig.
sitter nu o lyssnar på mysig musik och njuter av min fina dator!
i feel all bubbley!

2010 goes 2011

jag kan börja me att berätta att jag har haft den bästa nyår någonsin! god mat, trevligt umgänge, god dryck,bra musik, fantasik vy över oslo från en takterass med raketer och bubbel! kan inte fatta att de redan är nytt år! funderar nu på om man kanske skulle ta o fira födelsedagen sin där :P men men, de e ju ännu ett par dagar kvar:) tack alla som va me och gjorde min nyår till den bästa någonsin! massor med kramar från göteborgs hanna.

RSS 2.0