Stockholmsveckan -09 VS Stockholmsveckan -12

Igår var jag inne på helagoland.se för att se lite va som händer på min kära ö. Hade noll koll på att de var sthlmsveckan nu!
och nu när jag gick hem från jobbet så minns jag min gammla goa (även pinsamt dåliga/hemska) minnen som jag har från den tiden. Sommaren 2009 var min absoluta fest sommar, det var fest hit och fest dit, då på den tiden så var jag aldrig den som satt hemma en ikväll, för man kunde ju faktiskt missa något spännande och jääääätte roligt ute på krogen. Nu är det nästan tvärt om, jag tror att jag har vart ute max 2 gånger den här sommaren.
det gör gör nu för tiden är jobba, jobba jobbaaaa. och har ingen som helst ork till att gå ut o supa. ett, jag är riktigt slut efter dagen när jag kommer hem. två, jag pallar inte att jobba bakis längre, blir helt som en zombi då, så de är inte värt att gå ut och festa när jag inte pallar att jobba dagen efter isf..
Nej, så ikväll när jag gick hem från jobbet så köpte jag mig en choklad som jag ska gotta mig med ikväll, och låta dom andra på ön få supa skallarna av sig :)
 
 
 
Massor med kramar från Oslo Hanna.

sambo leken

Har bott ute hos kim i österås sen i torsdags, och min tanke va att de blir en liten prövning på att bo bara vi två ihop. Och de enda jag kan säga är att jag bara längtar efter att få flytta ihop med den här underbara filuren:) nu ligger jag o kollar på film o inväntar att herrn ska komma hem från jobbet så att vi kan få njuta av sista dagen som sambos ;)

Massa med kramar från oslo (sambo) hanna

RSS 2.0