Sköna maj är välkommen

Valborg i år firades mycket lugnt med kim. vi låg inne på mitt rum och försökte att kolla på film medans robert hade full fest ute i lägenheten.. men jag tyckte att de var skönt att få fira valborg nykter för första gången på ett par år. dagen efter hade vi vår första vårdag som till och med var den första sommar dagen. så jag och kim gav oss ut tidigt för att njuta av vädret. ner mot aker brygge och mysa. sen mötte jag upp ellen, anna, molly och miranda när kim var tvungen att åka ut till österås för att jobba lite. och sedan på kvällen så vart det den första grillningen för i år. sen resten av veckan gick fort och nu är det redan söndag kväll och dags för nya vecka.

går kvällen spenderades med kim såklart. Vi gjorde våra kantarell-pasta-rätt, sen kollade vi på postkodsmiljonären och låg bara och sega framför tvn. idag så vakna vi ganska tidigt och det var fint väder, så vi tog en promenad till frognerparken för kim hade aldrig vart där förut. sen fortsatte vi ut mot sköyen, och gick sedan vidare till aker brygge sedan hem igen då vi var ganska trötta efter 4timmars promenad genom byn.

nu ikväll så har jag tittat på ringaren i notredame, kommer ihåg den som en mysig film med glada färger, sång och dans. men den är ju riktigt sorlig. de är ju en riktig hemsk historia om mäniskor som inte får leva och vara som dom är. andra människor som inte är som alla andra. andra som ber för andra för att dom ska få ett bättre liv. en väldigt känslo stark film. valt disney är magiska för att kunna få både barn och vuxna att bli berörda på olika sätt.

de enda jag känner efter att jag har sett filmen och efter den veckan jag har haft. att jag är enormt tacksam för det livet jag har. jag har goda vänner runt om mig, ett fantastiskt jobb som jag lär mig nya saker på varje dag. en fantastisk familj. och en helt fantstisk och underbar pojkvän. och allt detta gör mig såå glad!

Massor med kramar från oslo hanna



RSS 2.0