Ska de bli en fejnar dag?

Det ger ingen sum kan se...


Har vart en usel bloggare sen jag kom hem till öjn. De är liksom som om allt står stilla här. Ingen stress, ingen ting. Fast det är ju just de som är charmen med gotland. De där lugnet som inte går att finna någon annan stans i landet.
Den här veckan har vart lika så, lugn. Jag har vart och klippt mig och vart på lassis, måste väl ha vart de två stora händelseerna som jag har vart med om haha. Jo, va ju faktist på maxi med syrran o hälsade på Sven-Ove. Han var sig lik, förutom de att han måste ha fått en nya arbetsuppgift, han har utvecklats! Han stod vid scannerna och hjälpte kunderna som ville ha hjälp med det. Förutom de var han sig lik:)

Sålde ju bilen precis innan jag kom hem, så måste ta mig överallt på cykeln. vilket jag INTE gillar, hatar ju att cykla! finns verklingen inget värre fordon än cykeln. den e bara slitsam och jobbig. men när jag har cyklat ner till lassis så förbluffas jag över vackra Visby, ringmuren som ligger där stilla och myser, solen som lyser upp hela stan i en vårig och härlig känsla, och bakom så ligger havet och vakar försiktigt. det är nått man inte kan ta ifrån gotland, hur vackert de verkligen är!

Tråkiga men vackra gotland!



Massor med kramar från Gotlands Hanna.

Gotland

Tillbaka hemma på öjn nu.

Kan inte riktigt fatta att jag har lämnat götet nu. kommer liksom inte att bara vara här ett par dar o sen återvända till götet som jag gjorde i julas. men nu blir jag kvar här, ett tag iaf, hur länge de blir är inte riktigt bestämt än..

Har åxå bara hunnit träffa pappa o wille-bror än, så de ska bli mysigt att få träffa dom andra igen :)

Men helt ärligt, så när jag flög in över visby så kände jag att de inte var de rätta för mig. jag behöver nått större och mer än gotland.. så de ska bli bara mysigt att ta in de lilla lugna o vackra som gotland har att erbjuda nu, men sen bär de vidare för mig iaf:)

Massor med kramar från gotlands hanna.

Massor med kramar från Göteborgs Hanna

Sista inlägget från göteborg nu..

De har både varit bra och dåligt med göteborg känner jag, mycke som jag har uppnått som jag inte trodde att jag slulle uppnå. och en massa saker som jag verkligen inte har uppnåt. Jag ville ju verkligen slå igenom här i götet, lyckas o komma långt, hitta en karriär som jag skulle bli bäst på, tjäna en massa cash o träffa en massa nya vänner. Men så vart de inte riktigt.. har knappt lär kännan nån alls här, har inte tjänat en massa cash..
Men har gjort mig själv så mycke starkare genom att leva helt o hållet på egen hand. Vilket man ska vara tacksam för antar jag.
Men om de inte vore för att jag flytta hit o första hand så hade jag antagligen inte åkt på nyårs fest i oslo, och då hade jag inte träffat alla härliga människor där, och då skulle jag antagligen inte heller flytta dit nu. jag har ifs pratat om att flytta till oslo sen jag typ tog studenten, men de har bara skjutits upp, o upp o upp. men nu blir de äntligen av!

men först blir de hem till min vackra kallstens ö.
imorrn förmiddag går flyget hem, känns jätte konstigt att städa ur lägenheten o aldrig återvända. jag har hela tiden efter ha haft en bra helg eller liknande fått återvända hem till ensamheten här i min lägenhet. men nu är den tiden över o de är dags för att inta en nya era!

                Så för sista gången hälsar jag med kramar från GÖTEBORGS HANNA!


      

The end is not near, it's here!

Jaha.. Nu börjar jag o göteborg att sjunga på vår sista refräng.

Denna helg kommer att vara en lugn och stillsam helg, vilket ändå känns skönt. Ska bara vara hemma o städa o pyssla. för på torsdag vid 11 så går flyget hem till öjn.
när jag tänker på de att jag ska åka hem till gotland nån vecka så känns de nästan overkligt faktist. va så länge sen jag va där nu, hela 4månader!

Så då blir de hem o fira påsk med familjen, träffa lite vänner (dom få som ännu bor på öjn)

Men allt med Oslo flytten känns bara så rätt, inte trodde jag att jag skulle gilla oslo så mycke som jag gör. Kan nog ha nått me att göra att jag har fått så många härliga vänner där, och oslo och götet är ju ganska lika, ligger sådär mysigt vid kusten och samma typ av stad. en liten storstad typ:)

Men bästa av allt som finns där är alla underbara människor som jag har lärt känna! Ellen och jag har bara kommit varandra närmare, min fina bästa vän ellen! och sen allt annat gävlefolk.
och gävle har ju en av dom skönaste dialekterna man kan ha, o nu ska jag ju till o me flytta ihop me en gävlebo och dela lägenhet, som pratar väldigt mycke gävlemål, så kommer att få höra väldigt mycke av de nu :P

Jag vet att jag har vart väldigt ledsen och känt mig ensam och allmänt nere på senaste tiden. men nu är de redan som bortblåst, vinden har vänt liksom. Ska som sagt få komma hem till min älskade familj, och sen få en helt fantastisk sommar i oslo!

Men en sak är jag glad över, även fast de har vart tufft så har allt de här gjort mig ännu starkare, och jag har fått ett tjockt lager med skinn på näsan. Jag står upp för min egen åsikt och är inte rädd för att utmana ödet. men samtidigt så har jag lärt mig en hel del läxor, som tex att inte göra något allt för förbi hastat, för de kommer bara tillbaka o biter en i rumpan sen..

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Min enda kommunikation till världen just nu..

..är genom facebook och denna lilla tramsiga blogg.

Hej alla där ute!

Dom första dagarna utan min mobil var katastrof, kände mig nästan naken, ensam. Men bara efter ett par dar så hade jag vant mig väldigt snabbt. Men mamma o pappa skicka nu iaf pappas gamla mobil till mig, så nu måste jag bara skaffa ett sim-kort åxå så att jag kan använda mig av telefonen :P

Helgen i Oslo var jätte bra, va så mysigt att få vara me ellen o felicia som på den gamla goda tiden. bara att få vara, inga krav, bara att vara. vilket var väldigt skönt o behövligt. Vi grillade uppe på annas takterass med utsikt över hela oslo. va super trevligt!
Söndagen var åxå helt fantastisk, var typ försommarvärme! man gick i bara tröja utan att frysa eller nått, helt underbart var de.. men efter ett par timmar var det dags att bege sig hemåt. men för första gången så åkte jag inte hem med gråten i halsen, för jag visste innerst inne att om en vecka så flyttar jag från götet, och hem till gotland för att få träffa mina nära o kära, o nästa gång som jag kommer till oslo så åker jag för att stanna där. behöver inte att behöva känna söndagsångets och tidspress. jag kommer att få stanna kvar där då!
De e ju så rolig för att jag får en sån otrolig harmoni i hela kroppen när jag är där, kommer in i ett sånt lugn. till o me så pass mycke att de syns utåt på mig att dom andra runt omkring mig kan se de på mig. så de känns bara så rätt att flytta dit, de kommer verkligen att bli sååå bra:)

Men om en vecka så bär de hem till öjn igen. ska bli härligt att få se den fina våren slå ut o växa sig över vackra gotland.

De är som dom sjunger i den där gamla sommar dängan " De är nu de händer, de är nu de vänder, för här kommer sommaren och får liv igen, den dyker upp som en gamal vän, här kommer sommaren!"

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Moving on


Helgen i oslo vart allt från mysig till en hel del dramatik. Kom som vanligt i fredagskväll, va jätte mysigt för alla var lediga den kvällen, så jag ellen, joel o robert såg på film o åt en massa popcorn. satt uppe o snacka om allt o ingenting.
Dagen efter tog vi en ordentlig sovmorgon, o sakta men säkert så börja vi att vakna till liv. så då begav jag o ellen oss till stället där den där killen hade dött så att vi kunde lämna blommor. tog dock ett tag innan vi hitta rätt.
Efter de så gick vi en sväng på stan (inte för att nån av oss hade egentligen råd att köpa nått, men alltid kul att kolla ändå) men mitt i vimlet så va de nån som snodde min älskade mobil! vi gjorde allt vi kunde men fick inte tag på den :( så vi vart lite deppiga över de.. så vi gick hem o såg på lite gossip girl o drack lite vin, efter ett tag då vi lyssnat på en massa bra pepp musik o fått i oss nått glas så vart vi på lite bättre humör.
sen bar de av en tjej som heter cornelia som hade värsta festen. va hur mycke folk som helst! så jag o ellen gick hem rätt tidigt, men nån hade gått iväg me min ena sko, så jag fick gå hem i den andar 2 storlkarna förstora skon på ena foten..
Dagen efter så slappa vi bara, kolla lite mer film. Sen när de va dags för mig att beje mig hem så upptäcker jag att den andra skon som jag hade fått tagit på mig för att kunna gå hem kvällen innan inte ens va samma sko som jag trodde att de va kvällen innan (asså att de va båda va lika bara de att ena va 39 o den andra 41) men nej, de va ju en helt annan sko! såg ut som en liten tattarunge när jag gick till bussen, eller jag kände mig som de iaf hahah.

Och idag på jobbet var de segt. Sa också upp mig idag iaf. Ett steg närmare hem och bort från götet. kändes konstigt. men jag vet ju att de e de rätta draget i rätt riktning.

Så nu vet alla att jag är mobillös, o att de enda sättet som går att nå mig på är genom datorn...

Massor med kramar från göteborgs hanna.

RSS 2.0