Why man, whyyy?!


jaa, i lördags så var de en händelserik dag/kväll/natt på alla sätt.

dagen började kul me bowling, gick otroligt bra måste jag säga. jag har ju alltid vart svinkass på att bowla, men i lördags gick de hur bra som helst. så de va kul.
sen vid halv 6 tiden så kom limmon o hämta upp oss. va kul att sitta där o åka runt kring oslos vackra gator o dricka lyxig skumpa. efter en timme så stanna vi vid en resturang. super god mat va de där!
sen åkte vi en timme till. efter de så bar de av hem till oss så kom de fler folk o festen va i full gång!

på senaste tiden så har ni som förståt att jag har fått en liten fling. me de såg personen till som jag bor ihop me att de nu är över. för gott.. jag är fortfarande ledsen o arg över de. kan inte en annan människa vilja se en lycklig, låta en få känna så omtyckt av en annan person!

Jag blir arg på de hela, för jag tycker inte att de är okej att bara trampa in och förstöra och sen inte kunna ta sina koncekvenser..

och nu är de som så att jag äntligen har insett själv att jag ska få förtjäna lycka här i världen, men om den som man står närmast bara trycker bort de så fort man får känna lycka, hur fan e de då möjligt att kunna få känna lycka nån gång!
de enda som kvarstår nu är tomhet, ilska och ledsamhet..

massor med kramar från oslo hanna.

Fredag.. behövs inte sägas så mycke mer än så!


Sitter hemma i soffan framför postkodsmiljonären, de betyder för alla svenskar att veckan är avklarad och att det är fredag.

sitter även o lyssnar på en massa schyst party, har gått og förälskat mig i LMFAO! alla deras låtar e bara helt crazy og party! party rockin!

nej men de e ju som så att imorrn så ska vi fira roberts födelsedag med buller og bång. börjar dagen med att spela bowling. sen hem o göra sig iordning för att bli upphämtad me limmo, så då ska vi crousa runt i stan i en fet limmo og dricka skumpa. efter en timme så blir de ut og äta på en mysig resturang. när vi har ätit upp så kommer limmon o hämtar upp oss så åker vi runt en timme till, dricka lite mera skumpa ;)
efter de så drar vi hem till oss og drar igång festen på max och kör en riktig party rockin nignt long!

så nu så ska jag ta og städa lite här hemma så att vi kan stöka ner allt imorrn, jippie! haha

bjuder här på min nya favvo låt :)



Massor med kramar från oslo hanna.

Sen jag vaknade..

.. i morse så har jag haft ett leende på läpparna!

Vissa saker kan man försöka att dölja, vissa kan man dölja, men en sak kan man nog inte dölja. jag vet att ni vet vad jag pratar om. har haft de "ansiktet" hela dagen. de där ansiktet som man inte kan dölja. nått som spricker upp, får en att lysa. spelar ingen roll om nån tjatar på en eller säger nått negativit. man skiner ändå. vet inte ens själv vart detta är på väg. men jag njuter av vägen så länge den finns här. ( kommer på mig själv nu när jag sitter och skriver att jag faktist sitter o ler samtidigt, hihi)

Hoppas att alla får en fin helg!

massor med kramar från oslo hanna

Som en dröm som ramlar förbi en..

sitter o kollar på gamla bilder på facebook. vissa är så gamla att de känns nästan som en dröm nu, som om att de egentligen inte har hänt liksom. typ bara nått litet som fladdrar förbi. man ser bilderna, försöker att minnas.
för mig så e alla bilder förknippade med minnen och känslor. men nu när jag ser vissa av dem så finns inte något av de kvar. känns lite tråkigt tycker jag. att varken minnas tiden, platsen eller allra mest känslorna som finns på bilderna, för dom syns tydligt. men dom känns såå långt borta att de nu har blivit overkliga, som om att de aldrig har hänt ens.. konstigt.. försvarsmekanism?

nee, borde gå o lägga mig nu!

natti natti

kramar från oslo hanna

Måndag morgon

Uppe me tuppen idag!

känns så skönt att de äntligen är måndag tycker jag, gick upp vid 9 idag för att göra mig iordning för dagens roligheter. ska nu iväg på en intervju för en klädbutik, taggad till 100%!
sen i fredags då jag fick beskedet som intervjuen så har jag bara gått o längtat efter att de ska bli måndag, är nog den enda människan i norden som har längtat en hel helg efter att de ska bbli måndag! haha

Nu ska jag bara slänga på mig lite kläder.

Tjing tjing

Massor med kramar från oslo hanna

If I only could make a deal with god

hoho? lever den hon den där hanna fortfarande? va så länge sen hon blogga liksom baaaa!

Jo, jag vet, har vart dålig på att skriva nu för tiden.. känns bara som om att de inte finns så mycke att skriva om.
Alla dagarna ser lika dana ut i min värld just nu, me andra ord så händer de inte ett skit. Typ sooova, äta knäckemacka, gå ut en sväng, söka lite jobb, om man har tur så har nån kompis tid o ork att träffas på kvällen efter att dom har jobbat en hel dag. kommer hem, sätter mig o kolla på serier. har typ kollat igenom alla serier jag kan på väldigt kort tid. sorligt asså..
men igår så bad jag robert att väcka mig när han kom hem från jobbet (han jobbar natt nu, så han kommer hem vid 8 på morgonen då typ) så jag tänkte att om jag ska kunna vända på dygnet kan jag inte ligga o dra mig i sängen fram till 3tiden varje dag o somna vid 5-6tiden varje morgon. så han kom in o väckte mig vid halv 9 tiden. han var tvungen att väcka mig typ 3 ggr innan han gick o la sig. JAG ÄR INTE NÅGON MORGONMÄNNISKA!
snoosa länge o väl, närmare bestämt fram till typ 13 tiden. men de va ju bättre de än att gå upp vid 15tiden :)

så jag gjorde mig i ordning, åt knäckemacka, tog mig ut i de kyliga höstvädret, o gick ner till manpower o fråga va jag kunde underlätta för att få jobb. satt o snacka lite me han, så kolla han mitt cv o fråga mig vart jag helst ville jobba me, o då sa jag att jag trivs bäst i butik, så han hämtade henne som ansvarar för butikerna på manpower, o hon berätta att de va ett ställe som sökte nu me en gång. så prata vi lite om hur klädbutiken är uppbyggd o va dom sökte för person o så. så fråga hon mig va jag är för typ av person o så. så sa hon, att egentligen så ska man söka tjänsten o lägga in cv o så på deras hemsida för att få bli tillkallad till intervju. men hon sa att efter de hon hade hört om mig så sa hon att dom kunde göra ett undantag. så ska på intervju på måndag för den här lilla klädbutiken :) längtar redan till måndag!
hmm, sällan att man längtar efter att de ska bli måndag, kan nog vara så att jag är en på miljonen som längtar efter måndagmorgon en fredagkväll ;)

Ikväll så har jag bara tagit de chill, käkat lite popcorn, slö kollat på idol samtidigt som jag kolla på min gamla favvofilm "she's all that" hahha den va inte alls lika bra som jag hade för mig att den va, kan ju vara så att de enda jag gilla me filmen då va att freddie prince jr va me ;)

Hoppas att alla får en go helg och håll tummarna för mig på måndag vid 11tiden :)

massor med kramar från oslo hanna.


Djupa andetag

kan de vara så att de har nått me hösten att göra?

att man vill ha nått nytt, att man söker sig till någon form av förändring. mörkret faller närmare in på en för varje dag som går, man vill tända ljus, mysa. man tar mera vara på varandra. hösten har ialla fall fallit över oslos gator, som ett gult och oranget täcke. löven virvlar, vissa dalar lätt ner från trädens grenar, som i en dans virvlar dom sakta ner mot marken.

ibland så händer de saker som triss hade tänkt sig "plötslig händer det!" liksom när man minst anar de så händer de grejer, nått man inte hade räknat me, en sån där sak som gör att man ser fram mot nått. man blir spritlandes glad! nått som kryper inom en o vill bara ut, de kliar i tårna, bubblar i magen, andetagen är tunga, hjärtat hoppar till lite extra o man vet inte vart man ska göra av sig själv..

så jag tror att den här höst kommer att bli allt annat än mörk, den har nått ljust med sig.

som sagt, plötsligt händer de!

massor med kramar från oslo hanna.

RSS 2.0