Alla Hjärtans Dag, en dag som alla andra men med lite plus i kanten.

Igår vet ju alla att de va alla hjärtans dag, den dagen på året som man antingen hatar eller älskar. Är man singel så går man kanske ut på krogen för att kunna få lite extra, eller så ligger man hemma och typ kollar på action filmer med en glassback och äter med skeden rätt ur. Men är man i ett förhållande så är det lite extra kul att passa på o göra nått ut över de vanliga.
Så så här såg min alla hjärtans dag ut:

varken jag eller kim är speciellt över romantiska av oss. Så han kom o mötte upp mig när jag hade slutat, efter som att jag stängde butiken så kom han in i lagom tid tills dess. Men till min glada förvåning så kom han me en ros till mig :) sen gick vi hem och slängde snabbt ihop tacos, efter de så bar de av till Solli bowling för att utmana joel och ellen. vi hade de mycket trevligt och kul, och självklart så vann ju de bästa laget (jag o kim).
Sen åkte vi hem till lägenheten, tände upp en massa ljus i hela vardagsrummet och drack rosa champagne och lyssna på musik och hade en super mysig kväll. Och som jag och kim kom fram till att alla hjärtans dag kan va bara för mycke. poängen är bara att uppskatta varandra lite extra den dagen. Så vi bestämde oss för att fira alla hjärtans dag lite oftare :P Så för att summera de hela, så är alla hjärtans dag en helt vanlig dag som alla andra. Fast för dom som är i ett förhållande kan få lyxa till de lite extra :)

Massa med kramar från oslo hanna.

Den som väntar på något gott!


Oj oj oj.. bloggen har varit som bortblåst här ett tag. är så mycke som händer i mitt liv just nu, och jag flyger på rosa moln :)

Jag känner verkligen att 2012 är året jag har väntat på, de här året kunde inte ha börjat bättre. Först så blev jag anstäld av dollarosa på riktigt, efter de så ringer elisabet som äger butiken och ber mig om att bli assisternade butikschef vilket jag med glädje tackade ja till :) sen så har jag ju mött världens finaste kille. En liten kim som får min värld att skina upp som ingen annan får. De bästa är att vi har samma dåliga humor, lika klumpiga båda två. så jag är så lycklig att jag inte kan beskriva de me ord ens. och två ord. Kär och lycklig! hihihi

idag så ska jag på uttak för höst collectionen för Nicowa med agneterna därifrån. Förra veckan var jag på uttak för Lauren Vidal och Sao paulo och de va skiiit kul, var typ inne i mitt lilla mode mekka. så nu laddar jag upp med kaffe och en stadig frukost för att samla på mig enrigi för dagen.

så de enda jag kan säga nu att livet är helt underbart. Har ett underbart jobb och en underbar kille!

Massor med kramar från oslo hanna.

RSS 2.0