Resten av ditt liv

mycke på jobbet nu hela tiden. Inese ramla ihop förra veckan på jobbet. och nu så ligger hon på sjukhus och ingen vet exakt va de e för fel på henne. Och är de så att bara en blir sjuk på jobbet så får vi andra typ jobba ihjäl oss. Så fritid, va är det?
sån sens i fredgas så har jag bara jobbat kväll/natt. ( var ifs ledig i måndags) men nu är de kväll o natt som gäller. och det betyder att jag har inget normalt liv överhuvudtaget. somna vid 6imorse o sen vakna jag vid 15.00 idag. så nu har jag tryckt i mig en macka o 4vindruvor. nu så ska jag bara sminka o klä på mig o börja om min dag (kväll-natt) från början. så nu blir de bara 3 kvällars jobb sen är jag äntligen ledig på en lördag! har haft 3lediga lördagar sen jag börja på amfi den här sommaren. och då ville jag kunna passa på o hitta på nå kul me mina kompisar som i stort sätt alltid är lediga på lördagar, iaf alla lördagskvällar. o sen alla söndagar åxå. Och då ville dom att jag skulle jobba lördag kväll. men  jag satt ner foten den här gången. jag kan ju liksom inte alltid ta på mig alla extra pass bara för att vi är för få på jobbet o norrmän är lata och inte orkar jobba mer än de dom måste.. så nej, på  lördag SKA jag vara ledig och få festa lite me mina vänner :)

nej nu börjar tiden bli kort, måste fixa till mig så att jag kan dra "tillbaka" till amfi igen för att kränga lite öl!

Så ska jag slänga i mig en hazelnut latte så att jag kan vakna till liv o bli lite taggad.

Massor med kramar från Oslo Hanna.

F R I

idag va jag fri från jobb. vilket var väldigt behövligt. fick ju lite problem igår på jobbet.. va där i bara typ en halv timme. efter de så svimma jag o ramla o slog huvudet i väggen.. så fick gå hem sen, som tur var. såg allt i svart o kunde knappt stå upp utan hjälp. så som tur var hoppa linnea in för mig som inte ens blivit upplärd på att jobba kväll. ellen kom o hämta upp mig på jobbet, tog mig hem till henne o joel. låg i deras soffa under en flees filt me frossa i ett par timmar. sen va joel och ellen så snälla o bjöd mig på mat. efter ett tag då jag kände mig bättre så tog jag mig hem. va rädd för att jag skulle ha fått hjärnskakning lr nått då jag ramla o slog huvdet i väggen( stenvägg) så jag våga inte somna, för att jag ahde hört att de va farligt att sova om hade fått hjärnskakning. men efter ett par timmar så somna jag iaf. 
och imorse så ringde emma o ville ha mig till flygplatsen så att jag kunde hämta en väska åt henne. hon va gullig o bjöd mig på varm choklad där, så de va kosligt :)
åkte hem sen vid halv å tiden o la mig i sängen i igen för att sova ett par timmar till. gött.
sen vart de lite ärenden. sen efter de så vart de hem till linnea. vi kolla på nån chick flick film. sen så kom bella hem, o efter ett tag så kom pelle åxå. vi laga tacos o hade fredags kooos!



Heheh jo den finns på norksa åxå, fast me deras form av chips.

NU E DE DAGS FÖR FREDAGSKOS, INGET KIMS INGET KOOOOS!

Massor med kramar från Oslo Hanna.

Never stop dreaming

åh gud, har vart uppe o igång sen 05.30 imorse.. o har jobbat idag i över 10 timmar, så borde vart deckad för länge sen. men har vart för speeedad i huvudet sen jag kom hem. o nu siiter jag o lyssnar på gamla danslåtar. o ajg blir så pepp på att börja dansa igen. bara få låta kroppen göra sitt o bli ett musiken! för de finns ju ingen bättre känsla än de. måste hittat nån form av danskurs till hösten så att jag kan få känna den underbara känslan igen. de rycker ju i hela mig så fort jag hör musik. . I. NEED. TO. DANCE !

Om en vän kan viska..

... Och ett löfte brista, går jag hellre hem.

Men du håller mig kvar i nått jag lämnat för länge sen.

RSS 2.0