Vad händer i hennes liv nu för tiden egetligen?!

Jo jag vet, jag bloggar inte längre.. har vart skit kass på de!

Men just nu är de så mycke som sker i mitt liv. Men jag kan sammanfatta de hela mycket lätt. Jag känner just nu att jag har hittat ro i mitt liv. jag är lycklig och mår bra!

Jobbar som vanligt mycke, hela dagrana. måndag till lördag. träffar en och en annan vän då och då. annars så är jag med kim.

sen sist jag skrev nått här så har jag vart hemma på gotland och hälsat på innan påsken. bara va hemma och kosade mig med familjen och levde gott. hann träffa min favorit moster med familj då också en hel del, vilket glädjde mig väldigt mycke :)

kan väl göra som så här att jag har under denna helgen fått min första lediga helg sedan påskas, så de va gött. gick hela bokstaveien med ellen i hopp om att få hitta nått fint att ha på mig 17 maj. lyckades jag med de? svar nej! men hitta lite annat fint istället :)

på kvällen så gick jag och kim och såg en film som jag har längtat efter att få se i 5års tid, the avengers!!
och den var helt underbart bra, jag och kim gick med varsit stort leende där i från. idag så var första dagen då vi både var lediga sen påsk tillsammans, så vi tog oss en ordentlig sovmorgon, efter de så gick vi ner till aker brygge och kosade oss i vår solen som äntligen verkar ha hittat veien till oslo. så vi köpte oss varsin mc flurry och solade ett par timmar.

nu så blire jobb imorrn mellan 12-20 efter de så kommer kim in till stan igen, eftersom att vi är lediga på tisdag. Här så firar man inte valborg. men det viktigaste är inte att få fira valborg, utan de är att få vara ledig mitt i veckan ;) så sen blire att jobba onsdag till lördag.

som ni nu ser så är det inte så mycke mer än som händer i mitt liv. jobba, kim och vara med vännerna. enklet sagt, jag har funnit min ro i llivet och jag mår hur bra som helst. så tack alla som förgyller min vardag med alla dessa små ting som får mig att se livet från den ljusa sidan!

vi hörs förhoppningsvis snart igen.

Trevlig Valborg alle sammans!

Massor med kramar från oslo hanna.

RSS 2.0