Im crazy like a fool, what about daddy cool!


Äntligen så funkar mitt spotify igen, är sååå lycklig!

lyssnar på en massa skön musik, allt från den gamla goda tiden till partymusik!

för mig e de så viktigt att kunna få lyssna på musik, kan få uttrycka mig med musik.

I helgen så bär de av till mysiga oslo. ska bli jätte härligt att få komma här ifrån lite!

vet inte mer va jag ska skriva..

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Mållös...


Prata me min kompis anna i oslo precis o hon var lite nere o jag undra va som hade hänt. Hon berätta att en killkompis till henne hade brunnit inne igår o dött...

Hade vart på ett väldigt bra humör hela dagen men direkt när jag fick höra nyheten så vart jag nere direkt. Man blir mållös o vet inte riktigt hur man ska säga eller reagera. Har aldrig själv träffat människan. men jag har hört ganska mycke om han, o jag vet va han betydde för henne. så jag lider me henne.

De är så konstigt de dära tycker jag.. på några sekunder kan ens liv förändras. till o med ta slut!

Så jag skänker en tanke till alla dom stod han nära.

massor med kramar från göteborgs hanna.

Daddy, Im comming home!


Nu är biljetten till gotland bokad. Kommer inte att bli världens lättaste att släpa me sig allt hem som man har släpat me sig hit. Och man får max ha 20kg bagage me sig på planet, yeah right att jag kommer att få betala typ 1000000spänn i övervikt! Starten från göteborgs flygplats går 11,10 den 19 april. sen blir jag gotlänning igen för några veckor. Så ser planen ut för mig nu. För ni har jag sett här hur mycke jag gnäller om mitt liv här i göteborg. o jag gillar inte att gnälla o må dåligt. jag är ju egentligen en sprudlande o glad person. de va som robin på jobbet sa till mig. Till 97% av allt som kommer ur hans mun är ironi, men så sa han för nån vecka sen. "Hanna, jag tycker att du påminner så mycke om pippi långstrump! En stark kvinna som går sen egen väg o sprider glad energi till allt och alla!" trodde först att han var ironisk som vanligt då, men så sa han de, att han verkligen menade de. vilket gjorde mig väldigt glad :)

Men helhet i i min plan: Flyttar ifrån göteborg den 19april. Och bor hemma hos mamma och pappa och laddar upp batterierna med en massa kärlek från familjen några veckor, si så där 4 veckor. för den 1 juni så får jag tillgång till mitt boende i oslo och flyttar in vid Bella:)
Jag har fått så många härliga vänner i oslo och det är den bästa blandningen av gotlänningar men till mesta dels är de gävlefolk. Så de kommer att bli såå bra såå när jag flyttar till oslo känner jag!

Massor med kramar från göteborgs hanna.








Mina fina tjejer!

Earth Hour 2011


Nu är earth hour igång. Hoppas att det är fler än jag som gör sig ett försök till att släcka ner sitt hem för 1timme. själv så har jag stängt av ALLT i min lägenhet, förutom datorn då.. för va skulle jag annars göra i en mörk lägenhet för mig själv en lördag kväll hahah.
Har släck varje lampa jag har, stängt av tvn. Endast värmeljus som mildt lyser upp mitt vardagsrum.
riktgit mysigt faktist!

Jag minns första gången som jag upplevde earth hour. Det var när jag o mamma va i sthlm för att köpa min balklänning. vi bodde på golben hotell eller va de nu heter. men iaf hotellet som ligger vid globen. och det var riktigt fint att se att även ett sånt stort hotell som de va gjorde sitt bästa me att spara in energin. så dom hade tänt en massa ljus o släkt ner alla onödiga lampor, o relax avdelningen. och jag o mammi gick ner i baren där o tog oss varsin cider.

Detta året spenderar jag earth hour i götet. kanske ska inleda de som en tradition att "fira" de i olika städer. Nu har jag klarat av sthlm 2009, gotland 2010 och göteborg 2011. vem vet vart jag firar detta nästa år? :)

Idag gick jag en sväng på stan för att köpa upp mig på dom sakerna jag inte haft råd me under veckan, så som smink borttagningsmedel, hårspray, nya strumbyxor.

Hoppas att alla andra har haft en lika härlig ledig vårdag som jag!

Massor med kramar från göteborgs hanna.


When I grow up I wanna be..


Jag minns tillbaka när jag var liten jag var med i "vi i ettan". Då man frågade alla förstaårs elever vad dom ville bli när dom var stora. Mitt svar var då spice girls ersättare. Tänk var lätt det var då, man hade en dröm om vart livet skulle bära en. Det fanns inga motgångar. Det fanns inget eller någon som sa till en att de inte var overkligt att jag kunde bli spice girls ersättare. Men man växer upp och börjar inse att de faktist inter kommer aatt hända:)

Sen var jag väldigt intriserad av rymden, och allt som fanns långt bortom, det som ingen visste än. Så jag ville bli astrolog. studera om rymden. för jag har ju alltid vart väldigt nyfiken av mig.

Men sen nån gång på högstadiet så kom jag på att jag skulle bli tandläkare. För naturkunskap, och det som hör där till har jag alltid varit lockat mycke. Plus att jag har ju aldrig haft några problemet med mina tänder, så har heller aldrig haft någon mardröms situation hos tandläkaren. Dessutom så har jag alltid tyckt att det har varit viktigt att ha en ren och fräsch mun, och tänder. så varför inte tandläkare, dom tjänade ju bra med. och mamma som har haft mycke problem tyckte ju såklart också att jag skulle bli tandläkare. men sen när man ska välja gymnasieutbildning, då ska man börja småplanera vad man ska göra med sitt liv. Jag valde samhäll för jag var ju så osäker fortfarande om vad jag ville komma någon vart..

Vad hände då?
Jo, nu sitter jag här i 21års ålder och har fortfarande ingen aning om vad man ville bli. Om jag hade följt mina barndomsdrömmar så kanske jag hade vartit världskänd som en spicegirl. kanske hade jag tagit reda på vart som finns om de bortre rymden. vem vet.. men tanken i sig är rätt rolig tycker jag, för man vet aldrig vart morgondagen tar en!
och de är just de som är det fina med livet, äventyret som aldrig slutar.

Men om jag ser tillbaka på när jag var liten och gick i ettan så hade aldrig mitt svar varit: Att jag skulle få leva med en sjukdom resten av livet som jag aldrig kommer att bli frisk ifrån, flytta till en okänd stad där jag inte kände någon, skaffa ett jobb där jag säljer in företag på telefon.

MEN så har det slagit mig nu när jag har känt mig lite nere över vart jag har kommit någon vart. Va fan jag är 21 år. har hela mitt liv framför mig och det har precis börjat. jag kan fortfarande bli det jag vill och göra det jag vill. så länge man vet att man kan och vill så är ingenting omöjligt!

Idag skiner solen över göteborgs gator och dagen väntar på mig, vem vet vad det ska bli av denna dag:)

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Like a Queen without a throne


Jag har börjat o drömma så mycke igen. Jag har ju alltid varit en av dom som har drömt mycke i mitt liv. har även haft förmågan av vad jag har drömt under dagens gång. Mins jag inte hela drömmen så minns jag vissa bitar av den. men de som hugger sig mest in är känslan av drömmen, och den håller i sig för resten av dagen.
Men de som jag har börjat drömma mest nu är snurriga och konstiga drömmar, jag drömmer ofta att jag förlorar folk. Och jag vaknar oftast svettig och nästan illamåande. Inatt så hade jag en sån konstig dröm, drömde nått om mamma. Jag kommer ihåg att de va nått hemskt som hade hänt, och att mamma står o håller om mig utanför vårt hus. och att jag gråter. Jag vaknar av att tårarna rinner ner för kinden..
Jag drömmer ofta om mamma och pappa. Måste bero på att jag saknar dom så mycke som jag gör.

Lyssnar åxå oehört mycke på supertramp just nu, för de påminner mig om pappa.
Dom jag hör dom så får jag en bild av han, när han står där på helgen och lagar nån god mat och myser med att bara få vara hemma och vara ledig och utan stress få laga en god bit mat att få avnjuta tillsammans med familjen. låter nästan som om att mina föräldrar har dött eller nått. men jag saknar bara dom så himla mycke nu att jag inte ens kan beskriva de me ord.

Jag älskar min mamma o pappa. och jag saknar dom!


Massor med kramar från göteborgs hanna.


Jag har kämpat för en plats som passar både här och där..

... Men snart ska jag finna den jag är!

Jag är så kluven över vart jag passar in. Gotland är där min familj finns, dom som är en del av mig. Jag gråter om nätterna då jag inser att de var senast i julas som jag träffa min mamma, min papa och min syster. Jag saknar min moster med familj. De är som en trygg grund.

Jag antar även att allt skulle bli så bra när jag flytta till göteborg i höstas. De var coolt, flytta till en helt ny stad som skulle ge mig så mycke, nytt jobb, nya vänner ny stad.. men vad har jag fått tillbaka?
Jo ensamhet och en fundersamhet så slår mig mer o mer om vem jag verkligen är o vart jag hör hemma..

Och vad gör jag om saker inte blir som jag tänkt mig när jag flyttar till oslo.. Men en sak vet jag säkert ifall med den flytten och de är att jag har mina vänner där! Och de är så viktigt för mig att jag har folk runt omkring mig som jag litar på och kan känna mig trygg med, och de gör jag med dom!

Och de är därför man ska drömma om morgondagen och bara leva i nuet.

Massor med kramar från göteborgs Hanna.

Hjärter dams sista sång


Känner mig jätte kluven nu. Men jag har fått så tydligt för mig vilka som är med mina vänner. är så trött på en massa falskhet runt omkring mig. inte bara från folket på mitt jobb, utan vissa som tillhör min familj tyvärr. vilket egentligen gör mig ledsen och besviken. inte för min skull, för jag vet vilka som står upp för mig och vilka som betyder nått för mig. men dom jag tycker synd om är mina föräldrar. att dom ¨måste stå upp och stå med för den här skiten bar för att hålla masken. men vad jag känner jag vad jag har märkt så har jag bara en syster kvar. har förskt med att visa att hon betyder nått för mig med sms osv, men aldrig får man något svar tillbaka, och det är tydligt för att hon skiter fullständigt i en. vet att detta kommer att såra vissa, men jag har bara 1 syster kvar!

förutom de så vet jag verkligen nu vilka som är mina vänner. finns vissa folk som påstår på jobbet att dom är mina vänner, men de stämmer inte för fem öre. fanny har jag som är min vän. men där tar det stopp. därför drar jag till oslo för ett nytt fördök, för där vet jag att jag har mina riktigt vänner som jag bryr mig om, och som faktist bryr sig om mig!

vet att jag låter bitter nu, men sanningen  är inte alltid en dans på röda rosor. sanningen är bitter!

hur som helst, ha en trevlig helg gott folk.

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Oslo


Helgen va hur bra som helst, som vanligt när jag åker till oslo!

Vi firade ellen hela lördagen lång. Vi började redan på morgonen med att gå upp o göra tårta, o fixade frukost och gick in och sjöng för henne. Sen så hade dom bokat in en helekopter tur över oslo för henne. fast den biten var ju inte jag med på då. dom hade vart super hemlighetsfulla så hon hade ingen aning om vad som skulle hända. sjäv så gick jag o anna o tog en fika under tiden. vi gick typ runt halva oslo för att hitta ett ledigt ställe på nån uteservering för de var ju ett sånt fantastiskt vårväder. men den tanken hade ju resten av oslo åxå, så de va inte lätt att hitta ett ställe. men till slut så lyckades vi!
när vi kom hem igen så gick vi alla upp på deras takterass o satt i solen o mös med varsin öl o hade de hur gott som helst. helt underbart. sen var de bara att göra sig i ordning inför kvällens bravader. vi lagade god mat o hade de jätte trevligt:)
sen var de bara att festa på!

Men de var hur jobbbigt som helst att åka hem idag igen. grät typ hela vägen hem o killen som satt bredvid mig måste ju undrat va jag hade vart me om för tragiskt hahha. Men nu e de iaf bestämt helt o hållet, nu flyttar jag till oslo. känner mig ju inte hemma i götet längre plus att jag känner mig allt för ensam här, o de blir bara värre o värre för var dag som går.. så fort jag nu har fått boende o jobb i oslo så drar jag!

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Snart Helg!


Började vecka med att släpa mig till jobbet med feber, halsen var så rivig att den kändes som ett rivjärn, huvudet höll på att explodera, och jag kunde knappt hålla huvudet uppe och sitta rakt. Men tanken var som så, jag släper mig till jobbet och kan sitta där och hänga istället för att ta ut sjukdagar som jag kommer att få minus på lönen senare.. Så jag släpade mig till jobbet och samlade energi bara för att orka ringa minst ett samtal 1 timmen, o va gör jag, jo jag trycker i 2ordrar på en o samma dag!
har inte ens lyckats att sålt på hur många dagar som helst vissa dagar (daugarna i daugarna) så har jag heller inte lyckats att sålt på en tisdag på flera veckor, så gör jag de dagen efter, lite piggare var jag iaf då. Hade ju sovit från att jag kom hem på måndagen tills klockan ringde på tisdagmorgon.. så på onsdagen sålde jag igen, och idag så sålde jag 4 jävla gånger. Var så jäääääävla skönt! helt plöstligt så känns de bara som om att allt bara har låstnat :) I'm back!

Och imorgon så är det ÄNTLIGEN helg!

Då bär det av till Oslo för att fira ellens födelsedag och ha en riktigt mysig helg. Fast de är de alltid i oslo tycker jag, typ som att få åka i väg på rehab för. Få umgås med härliga människor som jag tycker om och bryr mig om plus att många av dom är härligt Gävlefolk. och alla vet ju hur mycke jag gillar gävle och gävlefolket ;)

Hen trevlig helg gott folk!

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Räkna dagar


De känns som om att de är de enda jag gör nu för tiden, räkna dagar..

Nu är de i alla fall bara 3 (4 om man räknar med denna dag) tills jag får åka till oslo igen o hälsa på. Längtar som bara den till att de ska bli fredag nu!

Så direkt när jobbet är avklarat på fredag så hoppar jag på bussen till oslo. väldigt skönt att man redan e framme vid 9 på kvällen, så de e bara att ta me datorn o se några avsnitt gossip girl så e man framme ännu snabbare, eller så kan man ju åxå sova lite. haha behöver ju ifs inte bestämma just nu hur jag ska spendera min tid på bussen, på fredag..

Längtar längtar lääängtar!

Massor med kramar från göteborgs hanna.

Vår helg med Emma i Varberg



Helgen spenderades i varberg. otroligt mysigt, solen lyste, man fick en hopp om att våren kommer att komma i år. Vi gick på stan, fika på EH, lagade hemmagjord pizza (även om vi inte hade ett recept som allt stod med i) så vart de väldigt lyckat, festa med emmas kompisar, mycket fniss och bus, sen bar de av mot oscar's, verkade som att jag hade skrivit upp mig ett par för många gånger på deras VIP-lista, så när jag kom dit o sa mitt namn så behövde dom inte ens kolla av på listan för dom kände igen mitt namn med en gång hahhahah
sen vart de dansa dansa dansa!
kvällen slöt med kebab från campino.

Vi vaknade tidigt dagen efter, gick upp och tog hand om allt stök från gårdagen, eller emma och emma va dom som fixade mest medan jag fixade lite skön musik som vi kunde ha till.

efter de så klädde vi på oss och gick en liten söndags promenad, förbi fästningen och lite så. väldigt mysigt.

sen så åkte jag hem på eftermiddagen, sa hejdå till emma, känns konstigt att man inte kommer att se henne på så lång tid nu. tråkigt för mig.. men jag tror att hon kommer att få de riktigt bra där:)

Tack emma för en skit bra helg, önskar dig med massa me lycka nu!


Vart ju förkyld och jävlig fram o tillbaka nu en tid, skit jobbigt nu när jag kom hem så fick jag typ feber igen, snorig, öm och svullen runt ögonen o allmänt hängig, vilket jag börjar att bli väääääldigt trött på nu!
dumma baselisk som inte vill släppa taget om mig...

Men nu är de dags för ny vecka med nya tag, förhoppningsvis friskare tag.

Massor med kramar från göteborgs hanna.















Vad händer i Hannas liv nu för tiden?

Hitta den här på malins blogg, så tänkte att jag kunde ju köra den me:)


Hur gammal är du om fem år? 26
Hur lång är du? 171cm (enligt mitt pass)
Vilken är den senaste filmen du sett? tror nog att de va fight club
Vem ringde du senast? Julia
Vem ringde dig senast? Ellen
Hur löd det senaste sms:et du fick? Hej Gumman. Hur är det med dig? var du hos emma i helgen? Vi solar o badar så vi har fått blåsor. Igår åkte vi båt till phi phi o där snorklade vi. kram ma o pa
Föredrar du att ringa eller skicka sms? de beror på va de gäller..
Är dina föräldrar gifta eller skilda? gifta :)
När såg du senast din mamma? i julas..
Vilken ögonfärg har du? gröna
När vaknade du i dag? typ vid 7tiden
Vilken är din favoritplats? Tofta strand
Var tror du att du befinner dig om tio år? Dit vinden har tagit mig antagligen!
Vad fick dig verkligen att skratta senast? För nån dag sen när jag snacka me ellen på telefon o vi flumma oss så som vi brukar göra, va helt underbart att få skratta så mycke :D
Hur stor är din säng? 120, iaf den jag har här i götet nu
Vem sov du senast tillsammans med? nyfiken? ;)
Sover du med eller utan kläder på dig? Beror på årstid, och hur varmt de e i mitt sovrum haha
Hur många kuddar har du i sängen? 2
Hur många landskap har du bott i? 2
Vilka städer har du bott i? Visby och Göteborg 
Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Alla vet ju att jag älskar skor, behöver jag ens svara på denna fråga;)
Är du social? Om jag är? klart att jag är de, gillar alltid ett gott sällskap, men ibland kan de ju vara skönt att vara själv åxå såklart..
Vilken är din favoritglass? Glassmonster som jag är så slukar jag de mesta, men gillar ju nån god choklad glass bäst
Vilken är din favoritefterrätt? hmm.. mammas panncotta e ju alltid en liten godsak!
Tycker du om kaffe? verkligen inte !! de både luktar och smakar skit !
Vad dricker du till frukost? ingen aning faktist, just nu e jag väldigt mycke inne på te spåret 
Sover du på någon särskild sida? inte va jag vet iaf
Kan du spela poker? nope
Är du en beroendemänniska? Joo tyvärr så e jag ju de
Känner du någon med samma födelsedag som din? nej faktist inte
Vill du ha barn? inte i dagens läge iaf, men lär väl vilja ha nått i framtiden
Kan du några andra språk än svenska? kan ju knackla mig fram en o en annan mening på engelska, men inget jag e stolt över, skulle gärna kunna flytande engelska. tog ju även spanska i skolan, men de mesta e ju redan som bort blåst haha
Har du någonsin åkt ambulans? jaa de har jag, och inget jag är stolt över..
Föredrar du havet eller en bassäng? havet är en frihet, men att få bada i en härlig bassäng tackar man ju inte nej till.
Vad spenderar du mest pengar på? tyvärr så blir de mest räkningar..
Äger du dyrbara smycken? Fick ju ett fint halsband av mamma o pappa i student present när jag tog studenten.
Vilket är ditt favoritprogram på tv? Scrubs är ju en bra kvälls underhållning, how i met your mother, fringe, vänner, simpsons. Men så har jag ju mina serier som jag kan glo på om o om igen, gossip girl, sex and the city och  OC.
Kan du rulla med tungan? japp
Vad har du för ringsignal? Labels or love med fergie
Har du kvar klädesplagg från då du var liten? näee de har jag väl inte ?!
Vad har du närmast dig just nu som är rött? En röd penna som ligger på mitt soffbord
Flirtar du mycket? haha lite oskyldigt flirtande är ju alltid kul, men jag skulle inte säga att jag gör de "mycke"
Kan du byta olja på bilen? me pappas hjälp så går de att fixa de mesta ;)
Har du fått fortkörningsböter någon gång? nope, men borde nog ha fått de egentligen (tralalalal)
Läser du någon dagstidning? händer väl att jag kikar lite i metro när jag väntar på vagnen
Vilken radiostation lyssnade du till senast? de e blandat, men gillar att lyssna på minRadio.se ingen reklam där, så kan man välja vilken musikstil man vill lyssna på, skit bra faktist.
Har du fått en kyss den närmsta veckan? nej, inte den närmsta veckan iaf haha
Har du någon piercing? nej, men jag har ju alltid vart sugen på en i hakan, asså under läppen typ.
Har du någon tatuering? nej inte de heller, men har blivit mer o mer sugen på att tagga handleden. men lär nog inte göra de, för om man ångrar sig efter ett par år så måste man göra en massa laser behandlingar o skit, vilket känns ganska onödigt för en grej som verkar va rätt kul att ha just nu.
Gillar du någon just nu? mm...
Har du provat droger? Nej, den enda drogen som jag använder mig av är alkohol.
Har du pojkvän/flickvän? free as a bird
Vad ska du göra ikväll? kvällen är redan över.. men ikväll så vart de en slappar kväll o en massa snack me ellen:)
Har du några syskon? Japp, två stycken systrar.
Hur mycket pengar har du på din mobil? fyllde på för nån dag sen, så nått borde de väl finnas på den :p


Så dära, nu har ni iaf lite koll på hur mitt liv ser ut i dagens läge..

Massor med kramar från göteborgs hanna.

RSS 2.0