"Moa dagen"

Vaknade idag av att Linnea ringer o säger att hon har en överraskning till mig o att jag skulle ta mig hem till henne. Och hon vet ju hur nyfiken jag är, så trots att jag e trött o gnällig som jag alltid är på morgonen så flyger jag upp ur sängen o tar mig bort till henne. när jag kommer dit så frågor hon mig vilken dag de är idag, själv har jag knappt kolla på tid o dag och dygn. men så kommer jag på att de är 27 juli. och förut så va de ju "moa dagen".

( måste bara slänga in en liten mellan grej här som förklarar de hela)

De va för ett par veckor sen på jobbet som jag o linnea pratar om saker som vi minns sen vi va små. o då berättade jag om min moa dag, som DÅ var den 27 juli. att den dagen så fick jag köpa munkar som vi fikade på stranden med. för på den tiden så gick dom runt på stranden o sålde det. o de va alltid så spännande. o jag visste att på Moa dagen så köpte vi munkar.

Så hade linnea laget en notering på de, och vart iväg o köpt munkar till mig för att fira mig på min MOA dag. så himla gulligt o fint av henne!

TUSEN TACK SÖTA LINNEA WIKMAN!


Massor med kramar från oslo Hanna.

Klump i magen..

känner fortfarande en stor klump i magen, kan bara inte fatta att de verkligen har hänt. nu när jag gick den vanlig vägen hem från jobbet så var de avspärrat precis nedanför där jag bor o de låg blommor o de va tända ljus, o bakom så stod de 2 militärer me givär. usch o fy!

hjärtat bankar hårt av bara tanken o en stor klump i magen..

Massor med tankar o kärlek till oslo från hanna.

Vad är det för värld vi lever i?!?

Idag ligger Oslo i en stilla dimma, sorgen finns över allt.

Igår så slog en bomb av här i oslo, bara ett par 100m ifrån där jag bor. allt där borta ser ut som ett krigsfält. de är ofattbart. känns som om att de bara var en mardröm. men inatt när jag gick o la mig vid 3tiden så va dödsoffren på 17st. när jag vaknade idag så var de 84 st o de väntas bara att öka.
bombning och skottlossning. de är sånt man bara vill ska hända på film. inte där man lever och bor!

är fortfarande helt chockad över vad som har hänt o har svårt att ta in de, men ändå är de nått som ligger som en klump i magen.

Jag lider med alla som blivit skadade och dödade och deras familjer.

ska tända upp ljus i hela lägenheten idag för att hedra alla som vart med om dessa hemskheter.

Men jag är tacksam över att mina vänner är i liv och mår bra!

Jag hoppas att de är fler än jag som tänder ett ljus för de skadade idag.

Massor med kramar från Oslo Hann.

Daddy im coming home

känns liksom overkligt att åka hem till gotland på nått sätt.. bara lämna oslo. mitt hem. åka hem till de som va ens hem förut. har inte ens packat. bara försökt att röja upp här i lägeneheten så att de kan vara någorlunda fräsht när man kommer hem igen.
Åka hem till gotland o bara ta de lungt, ligga på stranden o lata sig. har jobbat så mycke på senaste, o bara jobbat kväll/natt så har vänt på dygnet totlat. sutar vid 2tiden är hemma vid 3tiden. men är på tok för speedad för att  kunna gå o lägga mig då. för sista timmen på jobbet så far jag runt o städar upp hela stället så att allt ska vara rent u snyggt till dagen efter när dom kommer. så när jag kommer hem brukar jag sitta vid datorn först ett tag, kanske se nån film, kolla lite serier o helst plötsligt så e klockan 5-6 på morgonen o då går jag o lägger mig. sen går jag upp vid 15-16 tiden för att göra mig klar för en ny jobbkväll.

så nu så ska man komma hem o inte göra ett smack typ. lite saker har jag förstås som jag måste ta tag i o fixa. men ändå. Min första semester i hela mitt liv! jag har jobbat varje sommar sen jag var 13år. så efter 8somrars jobb så ska jag ta mig en veckas semester :)

Känner att de kommer att bli bra för kropp och själ att få lite vila.

Vi ses snart alla där hemma, massor med kramar från oslo Hanna.

Svenske jente går hjem til øya

Nu är de bokat och klart, den 13 juli så ska jag få känna lite sommar på gotland!
hur länge jag stannar får jag se, hänger om nån kan ta mitt pass som jag jobbar den 18de. vilket jag verkligen hoppas på :)

Längtar efter mys på stranden hela dagen, mysiga promenader me wille, god mat som mina päron är bäst på att laga, vet även att de blir mye grillat på sommrarna hos familjen ekengren. träffa kompisar som man inte sett på länge nu. så ska bara hem o kosa på den gamla kära ön.

sitter nu o lyssnar på orups gamla dänga, fast jag byter då ut stockholm till gotland.

" På gotland är jag född, där har jag min familj och jag hittar nästan överallt".

så nu blire 4 dagar (kvällar/nätter) till me jobb sen är de dags för mini ferie för mej!

Kommer att bli kempe greit me en lit mini feire hvis du er en svensk blond jente som mej ;)

Massor med kramar från Oslo Hanna.

OMFGG

GOSSIP GIRL HERE, YOUR ONE AND ONLY SOURSE TO THE SCANDALOUSE LIFE OF OSLO'S ELITE..

 Nog för att jag är ett gossip girl fan o älskar de o e typ beroende av de, men bara för att jag gillar de skandalösa livet i manhattans elit så vill jag inte leva de livet själv. Oslo är verkligen sin version av gossip girls manhattan. o de e jag trött på. så från o me nu så ska jag inte säga nått om mig till nån. nog för att jag har bra vänner. men vissa av dom gillar att snacka, lite föööör mycke. så från o me nu så e de hanna som e tyst.

så därför flyr jag hem nästa vecka till öjn där man kan stänga allt de här ute, tror att jag bara behöver komma bort från de.

för om de e nånstans jag trrivs så e de här i oslo, o jag vill inte ha nå komplikationer, inte mer än va de redan är om man säger så.

så på onsdag beger jag mig hem för att få lite sommar känsla, för man måste ju ha nån form av sommar på gotland även fast man inte bor där längre :)

XOXO Gossip girl

RSS 2.0