Första advent

I år så firar jag för första gången advent ensam och utan min familj. känns lite konstigt faktist, ingen julstämning liksom. Men idag så kommer jag att ha fullt upp för att igår fick jag nycklarna till min nya lägenhet!
så idag så blir det att fara fram och tillbaka för att hämta och lämna, hämta och lämna, hämta och lämna..
så men lite hopp så kommer allt att vara klart till kvällen. så att man kan sätta sig ner och bara njuta av att ha mitt eget igen med en varm kopp glögg och kanske en lussebulle om de finns någon sån kvar :) i affären .

men snart ska jag få träffa alla igen. jag är ju ingen som är så där jätte julig av mig, men jag längtar verkligen efter att få komma hem och träffa familjen och ha riktig mys bara.
För nu börjar jag att känna mig rätt ensam. har ju inga vänner alls här som jag kan hitta på saker med. bara för att jag inte går ut och festar på helgerna så hade de iaf vart kul att bara haft någon att hänga med, se en film med, gå o ta en fika med..bara nånting.

Men jag känner ju samtidigt att jag verkligen inte vill åka hem för att förutom ensamheten så trivs jag så otroligt bra här i götet! hoppas att alla har en trevlig och mysig första advent!
massor med kramar från göteborgs hanna.

välkommen hem

såg maria wern's nya serie. Va ju med som statist där och firade midsommar. de roliga var att man inte ens syntes hahah. Men de var riktigt mysigt att få se det otroligt vackra somriga visby som ligger en så nära till hjärtat. även fast jag är så tokkär i göteborg så är ju visby som en första kärlek, något obeskrivligt som gör att man alltid kommer att ha känslor för vart man än i världen vänder sig.

sitter nu coh lyssnar på (tro de eller ej) EMD's julskiva som dom gjorde förra året. tycker faktist att den e rätt mysig. och jag gillar framför allt låten "välkommen hem". för i år är det jag som reser över landet för att få komma hem till min familj för att fira och ha julmys.

kan inte fatta att de är jul om en månad, allt har gått med en sån hiskelig fart att jag knappt har hunnit med att bara njuta av stunden som man kan kalla för här&nu. Men för att printa in det i huvet att det är 1 adventen redan imorgon, så därför så laddar jag upp med julmusik på jobbet. snön har ju ifs kommit och hela göteborg skiner i ett super julmys med alla utsmyckningar av små lampor och granar och allt möjligt för att få götegorg stad i stämning.

idag är det ett jätte fint väder ute, ett sånt där klart och ljust vinterväder. så hade tänkt mig att ge mig ut på en liten promenad.

nästa vecka så är det dags för den årliga Swemedia jul/gala/middag/festen som håller till i malmö. kommer att bli helt sjukt med tanke på att det har pratats sååå mycke om den. dom som är värdarna har till och med gjort teasers på julfesten sen jag började (oktober) och jag har äntligen hittat klänningen till festen nu. har köpt 2, så ska bara försöka att välja en nu. den ena är en svart långklänning, ganska så enkel med väldigt snygg. jag har ju varit inne på en svart långklänning från början, men så hittade jag en jättefin klänning på bikbok åxå i typ nude färg. så nu vart det svårt..
tror nog att de blir den långa klänningen ändå :P

nej, dags att hoppa i duschen och dra sig in till stan och fixa lite saker!

Massor med kramar från Göteborgs Hanna.

               


Mitt smeknamn på jobbet idag var "Dj-JulHanna"

Måndag Måndag Måndag.. brukar ju alltid vara en pina. MEN idag så hände något fantastiskt, jag va på G idag.

Jag har börjat med en ny liten mysig tradition, ta med frukosten till jobbet. Idag var det macka, yogurt och madarin. Och med en liten kaffe ovån på det såklart.
Sen så var jag i full gång och satte in veckans första order, och man blir ju ännu mer pepp av att sätta ordrar så efter det vart jag crazy kan man nog mildt uttrycka det.
Jag kom då på det fina att istället lyssna på rix fm med alla dom 5 låtarna som enbart snurrar runt så satte jag igång "Jul Leken". Den var mycket simpel, man fick önska en jullåt så spelade jag upp den för dom =) haha.
Satt man en order så fick man välja en låt, satt man inte en order så fick man välja en låt, tog den tidigare låten slut så fick man åxå välja en nya låt, va den låten vi satt på så fick man välja en ny låt. En mycket simpel lek med andra ord! Fast medan dom andra var så inne på att jobba så fick jag till mesta dels välja låtarna själv. Då undra Fia (min typ chef, ansvarig för min grupp) om jag hade gett upp och var nöjd för dagen med min order. självklart var jag inte det. så jag satt på en ny låt, gick till min telefon, ringde till telefonsamtal och satt ännu en order. klockrent. Sen var Fia tyst då jag ville fortsätta att leka min lek ;)

Jag hade fått sån posetiv energi idag så när jag kom hem så slängde jag i mig lite mat och drog på mig löparkläderna och drog mig ut på den första springrundan här i götet, och det var helt underbart! sprang typ göteborg runt. Även fast det var typ nollgradigt så lyckades jag att hålla tempot bra uppe för att inte frysa. men den biten vart ju värre nu när man kom hem. så de vart att hoppa in i duschen. Sen att krypa upp i soffan med täcket och mumsa på Cupcaken som johanna hade tagit med hem till mig från kalaset hon var på i helgen. Tror nog att de va den godaste cupcaken jag någonsin har ätit, och jag är ju ingen cupcake person.

Så jag känner mig laddad inför den här veckan nu!

Massor med kramar från Göteborgs Hanna.


Lördagskväll i lunden

sitter nu hemma hos johanna, i hennes lägnhet medan hon är på kalas någon annanstans ikväll. hon skulle komma hem imorgon eftermiddag sa hon.

kanske att man ska börja med att säga att jag har flyttat in här på hennes soffa nu i väntan på att få flytta in i mina nya lägnhet i landala.

igår kväll var jag på bio med linnea o alex o såg the socialnetwork. tyckte att de va en mycket intressant film, de va ju kul att se idén bakom den facebook.
de roliga var att jag kom till filmstaden innan dom så jag trampade runt där bland 100 sndra som åxå skulle spendera sin fredag kväll genom att gå på bio. hur som helst så va jag ju tvungen att göra nått mer än att bara stå o glo på allt folk. så va gör man . JO man tar upp telefonen, och går in på facebook o ser vad som händer typ ppadterade min status. men när jag kommer på mig själv att jag står på väg in på bion som handlar om facebook som skämdes jag ifall någon skulle se att jag va inne på face och  över med handen så att ingen skulle se va jag gjorde på mobilen, hahahah.
de bästa va ju direkt när filmen va slut så satt man ju på telefonen igen och går in och kolla facebook samtidigt som eftertexterna fortfarnde rullar på duken, för att se om de har hänt något nytt på facebook under dom 2timmarna som jag satt o såg på filmen om facebook.
kom på mig själv och de kändes nästan obehagligt att man inte styrde över sig själv att man gick in på facebook, utan bara gjorde de liksom. skuuuuumt..

men ikväll är de ju som sagt lördagskväll. jag sitter hemma hos johanna. har fått låna datorna av henne, snäll som hon är!

får se när när jag går o lägger mig.. men de enda jag vill nu är at få flytta in i min lägenhet!!

massor med kramar från götebors hanna.

sista natten har äntligen kommit!

äntligen så har sista natten kommit. sista natten på hissingen! sen så ska jag få flytta in mitt inne i stan. kommer att bli helt underbart skönt att äntligen få ett normalt liv. typ kunna gå och handla eller gå ut och gå en promenad efter jobbet om jag känner för de. men jag kan inte få komma in i min nya lägenhet förän nästa vecka. så jag får flytta in hos min kompis kusin som är så smäll och låter mig få sova på hennes soffa. super snällt! har stor städat hela kvällen. så nu Chilla jag framför tvn innan jag ska gå o lägga mig. Btw så va helgen så himla bra! ellen och hennes kompis bella va här på besök. vi lagade god middag och efterrätt. och efter de vart de en stäng på krogen såklart ;) nu Ska jag sova. har vart en intensiv dag. morgon dagen kommer nog att bli de me. massor med kramar från göteborgs hanna.

Fin besök från oslo

i helgen så får jag fin besök från oslo av en viss dam. fröken ellen berg! ska bli så kul att träffa henne igen. sist vi sågs va bara en super snabbis i somras. så de ska verklige bli att träffas igen:) Imorrn på jobbet så är de fredags mys som vanligt. och när själva arbetsdagen är slut så skulle vi nog ut på lite after Work. så de här kommer att bli en bra helg. nu ska jag sova. god natt! massor med kramar från göteborgs hanna

3års dagen

idag är det 3år sedan jag fick diabetes. men de känns faktisk inte så konstigt. känns som vilken dag som helst. köpte lite glass som jag ska fira mig själv med att jag har lyckats hela 3 år redan me den här Skiten ;) massor med kramar från göteborgs hanna.

NOTE!

lilla fröken ekengren måste lära sig att göra matlådor! jag är verkligen Skit kass på att göra de.. borde egentligen ligga och sova nu för att orka med morgondagens schema. men som jag skrev förut så drack jag en på tok stor mängd med kaffe som gör att jag inte ens är i närheten till trött än (SKYLL MIG SJÄLV SKYLL MIG SJÄLV) så därför underhåller jag mig nu med att laga lunch låda. Dagens note : jag ska inte dricka så här mycke kaffe på en och samma dag. och jag måste lära mig att laga lunchlåda!! Natti Natti. massor med kramar från göteborgs hanna.

av eller på

antingen när jag kommer hem från jobbet så deckar jag på soffan med en gång. eller så som idag då jag har druckit ca 2 liter kaffe på jobbet. så nu sitter jag här och funderar jag på om jag kanske ska ta och städa och fixa lite nu när jag iaf har lite energi:) om jag nu inte fastnar framför tvn, haha. men jag kan ju iaf berätta att de var en rätt så bra dag på jobbet idag. vi hade kul som vanligt och vi alla sålde. så chefen blev glad och stolt så han fixade lyx fika till oss alla. napoleon bakelse:) så efter socker/kaffe kicken så tog jag mig till ica focus för lite härlig matglädje:) hehe blev ett lite tråkigt och ointressant inlägg, men så var bara min dag. Massor me kramar från göteborgs hanna.

huvudvärk all day long

fy Fan va jag lider me folk som ofta har huvudvärk. jag har ju de väldigt sällan, och om jag har de så är de inte länge. men idag så har jag haft ont i huvudet hela dagen. liksom ont hela vägen in bakom ögonen. har inte kunnat äta ordentligt pga de heller. men när jag kom hem från jobbet så slängde jag in en bakpotatis i ugnen medan jag slängde mig på soffan i hopp om att de skulle gå över. men de blir de aldrig :( och töntig som jag är så vill jag inte ta värktablett förän jag har så ont att jag inte kan stå eller tänka på något annat än smärta. tyvärr så tror jag att jag måste ta en snart om jag Ska kunna sova. nog gnällat nu! hoppas att alla har haft en bra start på veckan. massor med kramar från göteborgs hanna.

idag vaknade jag med

HEMLÄNGTAN! för första gången sen jag flytta till Götet så känner jag en riktigt stor hemlängtan idag.. kanske har med att göra att jag prata me mamma och pappa om hur och när jag kommer hem till jul. men men. måste Tagga inför dagen så att jag ska sälja skjortan av mig:) massor med kramar från göteborgs hanna.

lördag

idag är de äntligen lördag. man har längtat efter en sovmorgon, typ så där att man vaknar typ 11-12 nånstans och går från sängen till soffan och tar me sig täcket dig. MEN idag så vaknar jag 9. why man why!? själv har jag en gissning som verkar vara rätt så trolig. somnar man på soffan efter maten typ vid 8tiden och ligger och små slumrar av och till fram till typ tolv. där av får jag skylla mig själv att jag inte fick den sovmorgonen jag ville ha.. idag så har jag tänkt att ge mig och Götet lite ensamtid. jag Ska ut och gå. tänkte att jag skulle dra några varv runt i mitt nya kvarter som jag ska flytta till:) så att jag hittar runt där. sen ska jag unna mig en god kopp kaffe någonstans:) gå på stan och fönstershoppa lite:) ikväll så bjöd Fanny med mig att gå ut och dansa me sitt gäng, vilket jag bara inte kunde tacka nej till ;) så på detta vis ska jag typ spendera min lediga lördag. massor med kramar från göteborgs hanna.

ständigt vakna på fel sida

varje dag som går nu vaknar jag och känner mig mer och mer misslyckad. mamma och pappa är besvikna. på mig. på oss tre. besvikna och trötta. trötta på att vi/jag alltid strular till det för dom är så trötta nu. trötta på att vara ledsna och besvikna. och jag mår så dåligt över att jag har dragit på mig allt detta nu, som enbart har fått dom att må ännu sämre. jag känner mig bara hjälplös och misslyckad varje minut som går. jag har inte kunnat sova ordentligt på en vecka pga av all oro inför allt. jag vet inte hur allt detta kommer att sluta. de enda jag vet är att om de inte får ett slut snart så kommer de inte bara ta kål på mig utan mina föräldrar me. jag vill bara säga att jag är så ledsen att de blev så här. och jag vill tacka alla som har hjälpt mig! ( var bara tvungen att få ur mig de som har snurrat runt i huvudet de närmsta dagarna.. ) massor med kramar från göteborgs hanna.

RSS 2.0