last day..

Nu återvänder jag till götet. tillbaka till jobb och verkligheten. men verkligheten är ju inte riktigt i göteborg heller.. känns konstigt att ha två hem. Så jag känner lite som så som de sjunger i kristina från duvemola, "Hemma, var ligger de nånstans? hos mor och far?"
Men jag känner att det faktist är bra för mig att komma ifrån den varma trygga famnen jag har här hemma. jag lär mig otroligt mycke. Men de har ju vart sååå mysigt att bara få vara hemma. mamma hade tagit ledigt för att få vara med mig extra mycke. så vi har gått på stan, fikat, vart ute och åkt skidor och bara tagit de lugnt :)

Har hunnit med att få träffa moster med familj mycke mer än va jag hade räknat med, vilket jag åxå tyckte va super mysigt!

saknar alla redan, och då har knappt båten hunnit lagt ur hamnen.. hahahah!

Nu så sitter jag ju som sagt på båten mot oskarshamn där vi kommer i land 20.00.
20.20 så hoppar jag på gutelinjen (en buss) som tar mig raka vägen till nils eriksson terminalen i göteborg. Om allt går som de ska så kommer jag att vara där 01,45. Så jag kommer ju va hemma hos mig efter 2tiden.
Dagen efter vid 10,00 så går en annan buss viadre till oslo för nyårsfirande!
Då hakar min gamle gode vän emma bogren med :)
så de blir alla mina goa och fina vänner i oslo som jag ska få fira med. kommer att bli den bästa nyårsafton ever!

Så jag säger rredan nu ifall jag inte kommer att hinna blogga imorgon innan jag ger mig av på nästa resan (vilket jag inte lär hinna göra heller om jag känner mig själv rätt ;) )


GOTT NYTT ÅR ALLA SNYGGINGAR ÖNSKAR GÖTEBORGS HANNA!


Vart ska jag börja!?!

Är nu äntligen hemma på min vackra öj. hemresan gick alldeles alldeles utmärkt, allt gick som på räls (inte sj's räls då förstås) och jag va hemma redan mot middagstid, så de va så skönt. På flygplatsen så stod mamma o pappa o syster julia och min älsklings lillebror med tomteluva och välkomnade mig med varma och goa kramar.
Dagen efter vart redan julafton och det var dags för den årliga julfrukosten med gröt och hela köret med familjen sjöberg, lika mysigt varje år. och i år så var farmor sjöberg med oss och matildas kille johan med.
sen var de hem och fira med familjen och se på kalle anka och äta mat och öppna klapparna. jag fick nog den bästa julklappen på många år! jag fick en egen lap-top!!!! en skit snygg!! så lycklig över den. TUSEN TACK MAMMA OCH PAPPA!!

dagen efter var det dags för fira med moster med familj. Super mysigt det med!
Där efter bar det åt till felicia för fest och sedan utgång.

Har varit inne på stan en sväng för lite mellan-dags-rea. det blev en hela del. tra la la la alaaa..

tycker bara nu att de e så himla mysigt att få vara hemma i huset igen, bara ta det lugn och ha familje mys.

åker hem på torsdagkväll, för att på fredag morgon ta mig vidare till oslo för att fira nyår med vännerna där!

massor med juliga kramar från göteborgs (gotland) hanna.

sång om fred och frid vid juletid

var hos emma bogrej i varberg i helgen. och de va så kul att få träffa henne igen. sist vi sågs var i somras, så de va så tiden med andra ord :) och när jag skulle åka hem så trasslade jag ihop tiden lite och fick bråttom till Tåget och slängde ihop alla mina saker och fick inte me mobilladdaren och kommer på de då vi va framme vid tågstationen att jag hade glömt den. och mitt batteri är ju de sämsta någonsin som funnits. så i morse när den dog så fick jag lite panik på att jag inte kunde nås på något vis plus att jag inte hade någon väckarklocka nu heller.. men som tur var så sålde dom en extra laddare på elgiganten så nu har jag äntligen en mobil igen :D snart så är de äntligen torsdag! då ska jag äntligen få komma hem o ha en massa julmys med min familj! längtar längtar längtar! massa kramar från göteborgs hanna.

happy face!

dagen började helt fantastiskt då jag kom lite innan till jobbet och upptäcker att jag har fått ett godkännande på min mailorder på 6 bananer! så jag vart väldigt glad! och glädjen höll i sig för resten av dagen :) så även när jag kom hem hade jag ork för att laga mig en god och mysig middag, och matlåda till iMorrn. de bästa är att de inte slutar där, jag orkade även med min hög med disk som har väntat på mig ett tag nu. nu är de dags för maria wern och mysa av bilderna från vackra somriga gotland :) massor med kramar från göteborgs hanna.

göteborg kysser mig på kinden

en sak har göteborg gjort sig tydlig med med och de är att de e vinter. vagnarna fastnar i spåren. man går inte, man halkar fram. och ångan flåsar ut ur våra munnar. jag bestämde mig för att efter jobbet gå en sväng på stan för att leta lite julklappar. de va typ -10 grader ut. så mina ben förfrös. jag fryser fortfarande 3 timmar senare. de är kyligt här ikväll då göteborg kysser mig på kinden! massor med kramar från göteborgs hanna.

innan mörkret faller vill jag lämna några varma rader

jag sa ju förut att jag hade köpt ett ljus i dagen till ära. så nu stänger jag av dystra hanna och blickar framåt. har lucia mys med mitt röda fina ljus och en kopp med varm glögg och en filt och Oc sesång 1 med jul (chrismukkah) avsnittet och nyår. jag har märkt de med mig som faktisk är en positiv sak. och de är att jag kan vara arg/ledsen/besviken/allmänt deppig så är jag de en stund tills jag blir trött på mig själv och rycker upp mig och försöker att lyfta fram dom bra sakerna som gör mig glad och på bättre humör :) så nu ser jag de från den ljusa sidan och gör om den tråkiga ensamma kvällen till hanna mys! massor med kramar från göteborgs hanna.

lucia, 11nätter före jul, och bara 10 kvar tills jag kommer hem

idag är de lucia. de vart en bra dag på jobbet idag. så fort jag e på jobbet så rullar de på, men när jag kommer hem så kryper ensamheten upp på mig.. va o köpte mig ett juleljus förut som jag kan tända upp för mig själv för att få lite mysstämning :) glad lucia alla! massor me kramar från göteborgs hanna.

miss lonley

nu börjar ensamheten att äta upp mig. jag har verkligen ingen här. jag har lärt mig att verkligen stå på egna ben. men att sitta ensam hemma helg efter helg o bara glo på tv. ska bli så underbart att få komma hem till min fantastiska familj! men nu är de som tur var inte många dagar kvar, 11 dagar.. så de e bara att hålla ut. massor med kramar från göteborgs hanna.

RSS 2.0