systerhelg i göteborg

nu i helgen så kommer julia och kalle hit. Ska bli super mysigt att få känna lite familje kärlek! kan berätta mer sen hur helgen blir :) fast de lär ifs bli ett par hektiska kommande dagar.. men men.. massor me kramar från göteborgs hanna.

vad skulle jag göra utan..

.. min fantastiska familj! det är så otroligt skönt att veta att även fast man sitter själv på andra sidan av landet så vet jag att jag inte är ensam ändå. för jag har mina underbara människor i mitt liv. min fantastiska moster som kan hantera allt, tror att hon skulle kunna vara guds side kick. och då har vi hennes side kick som även är min gudfar. och mina föräldrar som är bäst på att vara mina föräldrar! min underbara syster som åxå alltid finns där! på så sätt vet jag att jag aldrig står ensam vart jag än i världen vänder mig. tusen tack för att ni alltid finns där för mig min älskade familj! <3

som ett barn på julafton!

Äntligen så var stunden här, min converse hade äntligen kommit! vilken lycka! kan ju egentligen börja me att berätta att min underbara moster skulle beställa från internet lr hur de nu va, och då kunde man få köpa dom billigare. och de erbjudandet kunde jag ju självklart inte motstå! så beställde vi dom innan jag flytta hit. och nu så hade dom hittat vägen hit till Götet. hurra! men de va lite Läskigt för dom hade skickats till my way som ligger här nere på turktorget där alla killar står i klungor och halv skriker åt varandra (egentligen tror jag att dom bara pratar, men på deras språk låter de alltid som att dom skriker ifs). men när jag väl tog mig modet att gå in dit så gick de faktiskt rätt bra:P så direkt när jag kom inför dörren så slet jag upp paketet som ett ivrigt barn på julafton, och sen på me skorna på direkten. de e först nu jag har tagit av mig skorna då jag ska gå o lä

om du har ett äpple vill du dela de me mig

jag måste bara få dela me mig av min fantastiska lilla smak upplevelse:) jag var på netto och köpte lite mat. och dom hade bra pris på granny smith. så då passade jag ju självklart på. och dom har fram till nu legat i kylen. men ikväll slog jag till på ett av dem. och jag åt de gröna blanka äpplet med kniv (så där som pirater gör) och jag tror närmare bestämt att de va de godaste äpplet jag någonsin har ätit! så jag var bara tvungen att dela min smakupplevelse :) hoppas att alla har haft en go helg. så nu laddar vi inför en ny vecka med nya äventyr! massor med kramar från göteborgs hanna.

kom på en sak!

sebastian på mitt jobb säger nästan till alla sina kunder på jobbet "ha de Gött!" men vissa säger han inte de till. och jag frågade varför inte han hälsade att alla skulle få ha de Gött. då sa han bara kallt : tokholmare! först fattade jag inte va han mena. han skrattar o säger "men kom igen nu keno fatta vinkeln. då klickar de. stockholmare! då frågade jag han va man kallar göteborgare om stockholmare är tokholmare. svaret var " GOA GUBBAR ;) " haha, och de hade han så rätt i! massor me kramar från göteborgs hanna.

movie weekend

äntligen helg! jag kan få första gången i mitt liv verkligen känna av att få längta till helgen. för nu har jag förvandlas till en äkta svenne. jobbar måndag till fredag 8-17. så nu när helgen kommer så kommer den att betyda så mycke mer mot va den har gjort tidigare. alla på jobbet pratade om vilka middagar och fester dom skulle på. själv så gick jag raka vägen efter jobbet till hemmakväll. hyrde 5 gamla godingar för bara 50spänn! alla på facebook skriver om hur party dom är. mina grannar lika så, från varsin sida av lägenheten så hörs dunka dunka musik. och för en gång skull så har jag njutit av att bara sitta hemma i min ensamhet. fast jag har ändå hunnit me lite välgörenhet ikväll åxå. ringde in o röstade på tobbe o marko i dansfeber :) så denna helg har varit lugn. o jag ser fram mot att gå till jobbet på måndagmorgon:) nu ska jag återvända till pretty woman. ha en go helg nu alla goa gubbar! massor med kramar från göteborgs hanna!

one in the team!

har jag lyckats igen!? har jag lyckats att få super goa arbetskamrater igen? för just nu så känns de verkligen som de! nu ska jag ta de hela från början hur dagarna hittills sett ut:) vi är 3st nya här som ska tillhöra Gbg unionen, och nu denna vecka har vi två goa killar från halmstad som är hos oss nu under utbildnings veckan som vi har. vi göteborgare är 2 tjejer o en kille. vi alla är i samma ålder. så de e åxå kul. så under dagen så lär vi oss säljteknik o att försöka lära upp oss så mycket om företaget, och våra tjänster. de e mycke nytt o mycke mycke mycke att lära! så därför efter lunchen så leker vi lekar i typ 45min :) så då förändras hela arbetsplatsen till en lekstuga/hönshus! så jag känner att jag inte har några som helst problem att smälta in:) sen efter de så återgår då alla helt ivriga till sina vanliga arbetsuppgifter. och så ser typ en dag ut för en vardag:) så jag ser verkligen fram mot att jobba på 118700 nu fram över! m

goder morgon i denna blogg

idag börjar de nya jobbet. har vart så extremt nervös att jag har typ bara lyckats sova nån enstaka timme i natt.. så önska mig lycka till! wie! massor me kramar från göteborgs hanna.

höstsol

i vår familj har vi blivit lärda till att dyrka o älska solen. och de va ju inte så svårt :) men som idag så har vi en helt fantastisk höstsol, ni vet när alla träden är gul-röda och allt är helt stilla. solen seglar genom löven o skapar ett helt fantastiskt ljus. så idag Ska jag gå ut o fånga vädret på min sista arbetslösa dag! massor me kramar från göteborgs hanna!

soffpotatis

Japp, idag så har jag vart en äkta soffpotatis.. men Imorrn så blir de ut o fixa lite saker hade jag tänkt. Ska nog gå o lägga mig snart. kramar från göteborgs hanna

söndag

idag är de en seg söndag. ni vet en sån där då man ligger på soffan o kollar på alla repriserna från veckans alla program, smaskar på gårdagens chips o man ligger bara o funderar på om man Ska orka att ta tag i sig själv.. men de lockar inte så mycke för att de e så grått väder ute. massor med kramar från göteborgs hanna

hurra för solen!

idag skiner solen i Götet. de tänker jag fira me en kaffe to go i slottsskogen :) igår va de en mycket rolig kväll på parkan. vi dansade så mycke att jag har blåsor under fötterna idag. men de va de värt för FAN va kul vi hade!! massor med kramar från göteborgs hanna.

ny start, ny blogg

här är då min Gbg blogg. den kommer inte att ha någon cool design lr nått sådant, för de e inte poängen med denna blogg. denna blogg kommer enbart att handla om me, my self and I. så då tycker jag att de e totalt oviktigt hur bloggen ser ut:) idag är de fredag. ska hoppa in o hjälpa till lite på lindex på måndag. men på tisdag så börjar mitt riktiga jobb, min nya utmaning. säljare på 118700. jag har en känsla att de kommer att gå bra. hoppas bara att jag har tillräckligt me skinn på näsan för att palla jobbet.. idag så blir de nog en Chill dag som vanligt. in till stan o fixa lite småsaker o ladda inför kvällen ;) massor med kärlek från Göteborgs Hanna!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0