SOS Gotland

Började att as garva när jag såg att dom gjorde reklam för ett tve program som hette SOS GOTLAN!
hahah fatta att sos gute har kommit hela vägen till norsk TV. rätt komiskt tycker jag :)

Nej på tal om gotland, nu ska jag ut o gå en sväng me min lilla gotländska vän här, fröken ellen berg. Vi ska ut o ta oss en promenad ner till bryggan o kosa oss vid vattnet.

massor med kramar från oslo hanna.

Har nu snart europas fulaste legitimationsbild..

När man va i 13-14års åldern o skaffa sig sitt första legg så va man jätte nojjig över hur de skulle se ut, man stof framför spegeln i flera timmar innan för att sminka sig, o öva in rätt pose. o när man fick de o tyckte att de såg helt okej ut så va man ju ändå tvungen till att säga att man tyckte att man såg skit ful ut o ville inte visa upp de för nån bara för att sen till slut få höra " neeeej, men de va ju inte alls fult, du va ju skit snygg! haha då ska du se mitt, jag e skit ful på mitt, fast jag tänker inte visa de.."

Idag så va jag äntligen o skaffa mig ett norskt bankkonto här för snart så kommer första lönen att dimpa in :)
men i de här landet så har dom gjort så att man har sin legitimation på baksidan av sitt kort. tyckte att de kunde va behändigt så slapp man att släpa me sig sitt körkort över allt. de enda va att jag har inte haft tid/orkat tvätta håret på ett tag, så efter att jag hade sprungit runt halva stan i 30graders ångande värme så tog jag mitt kort. men jag känner som så, jag är inte längre 13år o bryr mig inte om va andra tycker om min bild. bilden är enbart till så att jag kan indetifiera mig. o jag kommer att se ut som hell. men va fan ;)

kommer att bli ett göy minne iallafall. mitt första norska legg ser man ut som en svettig gamal fralla på!             
                      

Massor me kramar från oslo hanna.

Äntligen FRI

jobbade sex dagar förra veckan, me andra ord så hade jag bara en dag fri (ledig) o då hade jag dessutom jobbat till 3 på natten  3 dagar på raken, så då låg jag o sov halva dagen.
O nu i helgen har jag åxå jobbat kväll/natt, och nu så är jag fri i 2 dagar. så de är heeeelt underbart, för sen så jobbar jag 9dagar på raken! så idag så slappa jag hela dagen, va o luncha me anna på bagels and juice. sen så har jag bara legat på soffan o tittat på film.
Nu när vi har super snabbt internet här hemma så har jag äntligen lärt mig hur man laddar ner serier o filmer, o de går drit fort!
så nu har jag laddat ner hela sesång 4 av gossip girl, sex and the city the movie 2, harry potter deathly hollows part 1, black swan och inception. så va jag tvungen att ta en paus från allt mitt filmtittande haha.

i sommar så e jag ledig 5dagar på raken, berätta de för mamma. man de verkade inte vara så efterlängtat att man kommer hem o vill umgås me sin familj, så kanske de blir bäst så att jag skiter i att komma hem överhuvudtaget i sommar då.. well well.. som tur var så har jag iaf underbara vänner här som jag mer än gärna spenderar min lediga tid med!

massor med kramar från oslo hanna.

King of africa and I go crazzzzy!

nya favvo låten e helt klart KING OF AFRICA, dom har gjort om den gamla lejonkunglåten till party. men blir glad o vild när man hörd den!

Jag brukor ofta sitta me hörlurar o digga till min egen musik för att inte störa robert. men som dom flesta vet så kan jag ju inte sitta still när jag hör musik, så han har sagt att om man inte hade kännt mig så hade man kunnat tro att jag gå på nån form av droger hahha



Nu är de tvättardags här hemma innan man drar iväg för kvällens jobb. hoppas att de blir lite mer o göra ikväll :)

Massor med kramar från Oslo Hanna.

Amfitryon

sitter pa jobbet o har inte ett smack att gora.. sa sitter pa jobbets norska dator som jag inte riktigt forstar mig pa hur man gor vanliga svenska bokstaver..

midsommar vart mysig. drack vin o gotta mig me linnea, anna o ellen. vi band kranser o dansa runt en orkede ist for midsommar stang eftersom att vi inte hade nan hahha.. men kul hade vi iaf, vilket faktist e de viktigate!

nu har vi axa lost varan internet fraga hemma i lagenheten, sa nu kan vi sitta vart vi vill i lagenheten utan nagra problem, wweeii

nee, nu langtar jag hem till lagenheten, bara slappa o kolla pa gossip girl som jag har laddat ner heeeelt sjalv, sa stolt over mig!

massar me kramar fran Oslo Hanna.

inte-r-net?!?

hmm, idag kom äntliiiigen vårt internet till lägenheten, men frågan e nu bara hur bra de verkligen funkar.. de verkar inte att funka så bra som vi hade hoppats, skulle egentligen ha vart så att de skulle ha funkat trådlöst, men måste nu sitta inkoplad me en internetsladd från modemet för att kunna va online, nån som e teknisk nog för att kunna lösa denna gåta?
har typ testat me alltt känns de som..

imorrn e de iaf midsommar, sitter o lyssnar på kristina från duvemåla's "hemma" hemma, va ligger de nån stans, nu e de midsommar o dans hos mor o far!

Glad midsommar till alla er där hemma o alla andra runt om i världen :)

Massor med kramar från Oslo Hanna.

O-Town

Hehhee har vart lite dött här ett tag.. man skulle kunna tro att jag har blivit uppäten av hemlösa hundar eller något, men så är icke fallet!
de e bara så att vi inte har något internet än hemma på westye egebergsgate.. men snart så lär de väl komma :)

Allt går hur bra som helst, lägenheten ligger hur centralt som helst, har massa goa vänner här, o fått jobb på en super mysig kaffe/tapasbar. så har blivit upplärd som barista o en enklare bartenderutbildning. jobbar 50/50 dag/kväll. trivs bäst me att jobba på kvällen eftersom att jag fortfarande är den nattuggla.. haha..

Har fått höra hemifrån att de e samma värme som de e i thailand. här känns de som om att de man bor nånstans nere i europa. Super varmt o kvavt o regnet bara öser ner.. hade en fin dag i lördags då vi låg i parken o sola o mös. fick en stakt känsla av ronny o ragges låt: "åhå de e sommar, de e varmt o folk i parken!"

Så nu om dagarna så är jag med vänner, myser av härliga oslo eller så jobbar jag. Har dessutom alltid gratis kaffe på jobbet, så brukar komma hit (sitter på jobbet nu) o ta mig en dagens kaffe, dagens kaffe för mig brukar vara en moccalatte eller vanlijlatte :) MIIIHII!

Kos på er alla!

Massa med kramar från Oslo Hanna.


RSS 2.0